Hoe maak je je sexleven weer spannend? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe maak je je sexleven weer spannend?

Eigenlijk een domme vraag, want het antwoord is op zich heel simpel: iets wat nieuw en dus onbekend is, is spannend. Wil je je seksleven weer spannend hebben, wat moet je dan dus doen? Inderdaad: af van de geijkte paden die jullie al jaar en dag begaan. Ga voor een andere manier, een andere plek of wat dan ook wat anders is! En de spanning is heel simpel weer terug. Oké, omgezet in daden kan je je afvragen wat je dan anders kan doen. Dat gaan we je vertellen… (zonder de illusie te hebben dat we compleet zijn!).

Elkaar opnieuw ontdekken

Je bent misschien al heel lang samen, en je denkt de ander dus al heel lang goed te kennen. Seks is een routine geworden. Wat overigens niet wil zeggen dat het minder liefdevol is, maar de spanning is er wel af op die manier. Vaak weet je niet zo goed hoe je dat moet veranderen, want wat zal de ander wel niet denken? Dat geldt voor jullie allebei! Waarom zou je niet gewoon eens met elkaar ‘om de tafel gaan zitten’ en praten over seks. En nee, dat hoeft zeker niet zwaar. Erger nog: doe dat alstjeblieft niet. Maar vraag gewoon eens voor je neus weg wat de ander nou eens graag zou willen. Bekijk samen eens dingen die over seks gaan. Misschien vinden jullie allebei porno gewoon wel opwindend om te zien, maar durven jullie dat allebei niet toe te geven. Of zou je een sekspeeltje kopen wel zien zitten, maar ben je bang dat je partner dit niet leuk vindt of je erom veroordeelt. Kaart het aan en alleen al samen online De Sex Shop bezoeken kan een opwarmertje zijn voor een leuke avond. Laat staan als die artikelen dan ook nog eens gearriveerd zijn!

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

Andere plek, andere tijd

Misschien is het gewoon zo gekomen en is seks alleen nog maar iets wat je in bed doet en misschien nog wel voorspelbaarder: altijd in het weekend. Waarom eigenlijk? Heb seks als je zin hebt en niet omdat het moet. En gewoon op het tijdstip dat het jullie overvalt. Is het middag? Nou en? In de woonkamer? Prima toch, gordijnen dicht en niemand die mee zal genieten! Of stiekem buiten…

Andere manier

Natuurlijk kan je op zoek naar andere manieren. En daar zijn zelfs cursussen in, zowel online als gewoon in levende lijve… Natuurlijk let je even op dat het wel ‘nette’ cursussen zijn, want er zit echt een groot verschil in een soort parenclub of groepsorgie of een nette cursus waar je ook profijt mee kan hebben tijdens seks, zoals tantra (want nee, tantra gaat niet alleen over seks). Of vraag eens naar de fantasieën van de ander. Alleen al het praten hierover kan opwindend zijn! En wie weet wat voor spannende ideeën eruit voortkomen!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.