metalen bol
Saved Read later
Deel dit bericht

Mysterieuze metalen bol gevonden op boom in Mexico: wat denk jij dat het is?

In mexico staan mensen voor een raadsel; bewoners van een stad in het land hebben een mysterieuze metalen bol in een boom gevonden. Er wordt druk gespeculeerd over de herkomst van het object. Fans van buitenaards leven zijn enthousiast, en zeggen dat het afkomstig is van een buitenaards schip. Anderen zeggen weer dat het ruimteafval is.

UFO of weerballon

Het mysterieuze bol werd gefotografeerd, en daarna door een meteoroloog op Facebook gezet. Op de foto zien we een grote bol dat bovenop een boom ligt. Speculaties over een UFO (of delen daarvan) gaan de ronde, maar er wordt ook gepraat over een weerballon dat uit de lucht is gevallen. Anderen zeggen weer dat het drakeneieren zijn, terwijl er ook groepen mensen zijn die de oorzaak bij de Chinezen leggen.

De meteoroloog, Idris Cano, beschreef de bol als een object dat is gemaakt van een ‘zeer hard materiaal', en ‘een legering van verschillende soorten metalen.' De bol verscheen plotseling in een boom in de Mexicaanse stad Veracruz. Cano adviseert nadrukkelijk aan nieuwsgierigen om de bol absoluut niet aan te raken voordat deskundigen het hebben onderzocht. Ondertussen wordt er druk gespeculeerd over buitenaards leven.

Metalen bol in Mexico

De metalen bol in Mexico houdt de gemoederen flink bezig. Idris Cano voegt toe dat de bol geen openingen bevat, en ook geen gedeeltes heeft dat het openen makkelijker zou maken. De meteoroloog maakte een vreemde opmerking; ‘Het onderzoek wordt getimed voor een moment dat de bol vanzelf opengaat, en daarna kostbare informatie prijsgeeft‘. Na de verklaring kwam er een speciaal team naar de locatie om de bol met alle zorg te verwijderen en te vervoeren.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Hij is van mening dat het een Chinese raket is dat ongecontroleerd op aarde is gestort. Hij doelde hierbij op een Long March 5B raket dat neerstortte op de Filipijnen. Er is vooralsnog geen officiële verklaring over de bol naar buiten gebracht, dus het blijft speculeren over de herkomst van het object. Wat denk jij dat het is? Een UFO? Een weerballon? Laat gerust een berichtje achter.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.