in ,

Jongen krijgt drie boetes één uur na geldig worden rijbewijs

De jongen wist niet hoe laat het was en besloot te vluchten

bizarre boete

Een jongen van 18 heeft een nieuw record weten te plaatsen. Toch is het geen record waar hij trots op mag zijn. Binnen één uur van het geldig worden van zijn rijbewijs heeft hij drie boetes gekregen.

Achtervolging

De jongen reed in eerste instantie zonder verlichting, waarop de politie hem een stopteken gaven. De jongen gaf hier geen gehoor aan, en besloot er met hoge snelheid vandoor te rijden. Na een kleine achtervolging heeft hij zijn auto stilgezet. In plaats van met de politie te praten, zette hij het meteen op het lopen. De agenten hebben de jongen snel kunnen oppakken.

Aanhouding

De politie heeft uit voorzorg pepperspray gebruikt. Toen hij op het politiebureau was aangekomen mocht hij zijn ogen uitspoelen in een daarvoor speciaal ontworpen oogdouche. De jongen bleek niet onder invloed van alcohol of drugs. De agenten keken nogal raar op toen hij zijn rijbewijs gaf. Hij was die dag jarig en bleek net één uur 18 jaar te zijn. Hij wist niet hoe laat het was, en of zijn rijbewijs dus wel geldig was. Dat is ook de reden dat hij probeerde te vluchten. De politie heeft hem drie bekeuringen gegeven. Volgens de politie is dit een nieuw record.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

duiveluitdrijvingen

Deze duiveluitdrijvingen zijn echt gebeurt

Dertiger lijkt op moeder

Als dertiger begin je steeds meer op je moeder te lijken