Filmpje met een spin
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit filmpje met een spin is al 6,3 miljoen keer bekeken: durf jij het ook?

Mensen met arachnofobie hebben een intense angst voor spinnen. Vooral vrouwen staan erom bekend dat ze het behang van de muren krabben als ze een spin op de grond zien lopen. De ene spin is de andere niet, dus ze kunnen onvoorspelbaar uit de hoek komen, in letterlijke zin. Je hebt er next-level spinnen bij zitten, zoals de spin in dit filmpje. Dit filmpje met een spin is al ruim 6 miljoen keer bekeken, en dat is niet zonder reden.

Filmpje met een spin gaat viral op TikTok

De meeste spinnen zijn onschuldig en hebben juist te vrezen van de mensen die zonder aanleiding panisch worden van hun uiterlijk. Het zal niet de eerste keer zijn dat een nietsvermoedende spin bruut wordt vermoord met de hak van een schoen, deodorant of een ander voorwerp. Misschien zag de spin jou wel als zijn huisgenoot! Maar goed, laten we niet te emotioneel worden, mensen met arachnofobie kunnen er ook niets aan doen.

We delen wel vaker een creepy video, want sommige zaken zijn niet te verklaren, en dat geeft stof tot nadenken. Hoe zit dat met de spin in dit filmpje? Het is duidelijk dat hij gewoon op een keukenkastje zat te chillen toen de eigenaar van de woning besloot om hem (of haar) te verwijderen. Wat er daarna gebeurt mag op zijn minst schrikbarend en verbazingwekkend worden genoemd.

Maar liefst 6,3 miljoen mensen hebben dit filmpje met een spin bekeken en dat aantal stijgt nog dagelijks. Het achtpotige beestje heeft dus aardig wat fans opgebouwd vanaf het moment dat de video werd geplaatst. Durf jij het filmpje helemaal af te kijken? Klik op play en laat je verrassen.

@doryanlcl59

#CapCut #jumpscare #araignée

♬ سبحان الله – Ali Dawud

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

935

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.