bruid
Saved Read later
Deel dit bericht

Creepy foto van bruid gaat viral: zie jij het bizarre detail?

Het passen van een bruidsjurk is voor elke vrouw een magisch moment. Jezelf voorbereiden op de mooiste dag van je leven zou een herinnering moeten zijn waar je met verliefde gevoelens op terug zou moeten kijken, maar in het geval van comédienne Tessa Coates ligt dit net even anders. De aanstaande bruid maakte tijdens het passen iets mee wat haar voor de rest van haar leven zal achtervolgen.

Angstaanjagend detail op foto van bruid

Comédienne Tessa Coates gaat binnenkort trouwen en is druk bezig met de voorbereidingen voor de mooiste dag van haar leven. Het passen van een trouwjurk is daar een onderdeel van. Terwijl ze met haar zus aan het bellen was, bekeek ze de jurken in de spiegels van de winkel. Er werden ondertussen foto’s gemaakt van het resultaat, die ze deelde met leden van haar familie, waaronder dus haar zus.

Toen ze later samen met haar zus het resultaat van de genomen foto’s bekeek zag ze iets wat je normaal gesproken alleen in horrorfilms ziet. De comédienne kreeg spontaan een paniekaanval op straat toen ze de bewuste foto bekeek. Op de foto is Tessa te zien terwijl ze zichzelf staat te bewonderen in een trouwjurk, maar de spiegels tonen niet allemaal hetzelfde spiegelbeeld, iets wat de aanstaande bruid de stuipen op het lijf joeg.

Bekijk ook:
Sexting: een serieus probleem van deze tijd

bruid bizar tessa

Creepy foto gaat viral op internet

Ze deelde de bewuste foto met haar volgers op Instagram. Het creepy detail werd al snel opgemerkt en gedeeld op social media, waarna de foto viral ging. Het spookachtige detail zit in de armen van Tessa. Op de foto is te zien hoe de armen van Tessa in de spiegels niet dezelfde houding hebben, terwijl een spiegelbeeld natuurlijk gelijk hoort te zijn. Op de ene spiegel staat ze met haar armen naast haar lichaam, maar op de andere spiegel staat ze met haar armen voor haar lichaam. Hoe is dat mogelijk? Is er sprake van bizarre toevalligheden?

Gelukkig was de verklaring voor het verschijnsel op de foto prima uit te leggen en was er niets bovennatuurlijks aan de hand. De foto van de aanstaande bruid is genomen met een iPhone. Als je daar een foto mee neemt, dan neemt het toestel in milliseconden foto’s van links naar rechts. Als je op het moment dat de foto wordt gemaakt je armen omhoog doet dan wordt er een hele andere foto gemaakt, dat beslist de iPhone op basis van AI, zo was de verklaring van Apple. Het kiekje is dus creepy, maar volkomen onschuldig.

Bekijk ook:
Worden mensen in de toekomst geprogrammeerd door hersenchips en kunstmatige intelligentie?
Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.