thierry baudet bij andy in de auto
Saved Read later
Deel dit bericht

Thierry Baudet bij Andy in de auto gaat viral op YouTube

FvD-lijsttrekker Thierry Baudet is wederom door een agressieveling met een voorwerp op zijn hoofd geslagen. Dit keer was een minderjarige met een bierfles de dader, tot voor kort gebruikte iemand een paraplu om zijn hersens mee in te slaan. Maar waarom is de politicus op dit moment de kop van Jut? Is het omdat Thierry Baudet bij Andy in de auto heeft gezeten? De video van het gesprek tussen de twee is in ieder geval trending op YouTube.

Thierry Baudet bij Andy in de auto

Oud-voetballer en lachebek Andy van der Meijde heeft al enige tijd een programma waarin hij bekende Nederlanders interviewt terwijl ze in zijn auto zitten. Deze bekende Nederlander/politicus zat vorige week in de auto van Andy voor een gesprek over zijn ambities, zijn opvattingen en het feit dat hij geen blad voor zijn mond neemt. Zijn uitspraken vallen niet bij iedereen in goede aarde, zo heeft hij inmiddels wel gemerkt.

Dat Thierry Baudet bij Andy in de auto zat is dus niet geheel toeval. Het is klaarblijkelijk dat hij zijn standpunten op een informele manier nog eens duidelijk wil maken aan het publiek. Of dit de reden is voor het feit dat hij afgelopen weekend weer op zijn hoofd werd geslagen is niet bekend, maar het is de tweede aanval in korte tijd en dat mag uiteraard niet onbestraft blijven. Beide aanvallers zijn tijdens de genoemde incidenten meteen opgepakt.

Het zal de politicus een worst wezen, want hij blijft gewoon in het openbaar zijn partij vertegenwoordigen. Het gesprek tussen Andy van der Meijde en Thierry Baudet gaat in ieder geval als een raket op YouTube, dus we konden jullie het onderstaande filmpje niet onthouden. Naast het feit dat er serieuze zaken worden besproken is het gesprek tussen de twee doorspekt met humor. Check de vermakelijke beelden.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

807

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.