in

Jongen vermist in Reuver

De jongen zou het water in zijn gegaan en kwam niet meer boven

jongen vermist in reuven

Sinds zaterdagavond wordt er een jongen tussen de twaalf en veertien jaar vermist. Hij is vermist in de Maas bij het Limburgse dorp Reuver.

Jongen vermist Reuver

De tiener is voor het laatst rond 18:55 gezien. Volgens getuigen zou hij het water in gegaan zijn en kwam hij daarna niet meer boven. De politie en brandweer zijn hard op zoek naar de jongen op en langs de over. Ook zijn er een politie- en traumahelikopter ingezet.

Rond 21:45 heeft een sonarboot van de brandweer een signaal opgepikt waarop duikers het water in zijn gegaan. Het is nog onduidelijk of het om de jongen gaat. Burgers helpen ook mee met het zoeken. De mensen die niet mee helpen zoeken worden gevraagd om ruimte te maken voor de hulpdiensten.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dronken man poept in ambulance in Den Haag

Zo rij je echt groen met elektrische auto’s