jongen vermist in reuven
Saved Read later
Deel dit bericht

Jongen vermist in Reuver

Sinds zaterdagavond wordt er een jongen tussen de twaalf en veertien jaar vermist. Hij is vermist in de Maas bij het Limburgse dorp Reuver.

Jongen vermist Reuver

De tiener is voor het laatst rond 18:55 gezien. Volgens getuigen zou hij het water in gegaan zijn en kwam hij daarna niet meer boven. De politie en brandweer zijn hard op zoek naar de jongen op en langs de over. Ook zijn er een politie- en traumahelikopter ingezet.

Rond 21:45 heeft een sonarboot van de brandweer een signaal opgepikt waarop duikers het water in zijn gegaan. Het is nog onduidelijk of het om de jongen gaat. Burgers helpen ook mee met het zoeken. De mensen die niet mee helpen zoeken worden gevraagd om ruimte te maken voor de hulpdiensten.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.