kebabzaak
Saved Read later
Deel dit bericht

(Viral video) Dronken gast valt in slaap op toilet: wordt wakker in gesloten kebabzaak

Als je een paar meter bier in je strot hebt gegoten, dan vraagt je lichaam aan het einde van een flinke stapavond om een vette hap. De meeste mensen gaan dan nog even langs bij een lokale kebabzaak voor een kapsalon of broodje döner. Dat was in het geval van Daniël uit Apeldoorn ook zo. Alleen hij viel in slaap op het toilet aldaar, en werd wakker toen de lichten uit waren. Hij heeft een filmpje online geplaatst, en die gaat nu viral op internet.

Nog even een kapsalon

Die onweerstaanbare vette hap kwam de bewuste man op een nachtelijk avontuur te staan, waarin dönerzaak Tevfik’s Place in Apeldoorn centraal staat. Daniël was lekker wezen stappen, waarbij het bier rijkelijk vloeide. Na een gezellige avond besloot hij om nog even een kapsalon te halen voordat hij op huis aanging. Eenmaal binnen in de kebabzaak moest hij even naar het toilet, maar dat ‘even’ werd een understatement.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Daniël werd namelijk door de alcohol bevangen, en viel op het toilet in slaap. Dat kan op zich gebeuren, maar hij werd pas uren later wakker, in een donkere en lege zaak. De lichten waren uit, het personeel naar huis, en de zaak was afgesloten. De medewerkers hadden duidelijk niet het toilet gecheckt voordat ze naar huis gingen, waarna Daniël alleen achterbleef. Toen hij wakker werd begon hij met filmen.

kebabzaak broodje

Wakker worden in een gesloten kebabzaak

We weten niet of een overnachting in een kebabzaak op zijn bucketlist stond, maar dat kan hij nu zeker afstrepen. De video gaat viral op internet, kijkers gaan helemaal stuk om de reactie van de verbaasde stapper. Zelfs zijn haar heeft een ‘out of bed-look’. In de video zien we hoe hij uit het toilet stapt en lachend een rondje maakt door de gesloten dönertent.

Daniël heeft in ieder geval genoeg te vertellen tijdens de volgende stapavond met zijn vrienden. We weten niet of hij van plan is om de volgende keer weer bij Tevfik’s een kapsalon te halen, maar we zijn ervan overtuigd dat het personeel de volgende keer het toilet checkt voordat ze naar huis gaan. Check hieronder de hilarische beelden van zijn nachtelijke avontuur.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.