Deze opvouwbare stoel is perfect voor festivals! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze opvouwbare stoel is perfect voor festivals!

De festivals zijn inmiddels weer in volle gang en de beste artiesten staan weer op de podia. Maar even gemakkelijk zitten is er vaak niet bij op een festival. Met deze handige opvouwbare stoel is dat verleden tijd! Geniet nog meer van je festivals, zorg ervoor dat je zo af en toe ook gewoon even gemakkelijk kan zitten. Met deze stoel gaat dat namelijk echt ontzettend gemakkelijk!

Een opvouwbare stoel

Laten we eerlijk zijn: de hele dag dansen, springen en in de rij staan om een drankje te halen op een festival kan best vermoeiend zijn voor je benen. Echte zitplekken zijn vaak lastig te bemachtigen en in het gras zitten doe je liever ook niet. Maar gelukkig heeft TikTok, zoals altijd, overal een antwoord op. Er gaat nu een ontzettend handige oplossing de rondte op het sociale platform. De opvouwbare kruk! De kruk is heel gemakkelijk mee te nemen, stevig en licht in gewicht. Perfect om mee te nemen naar een festival dus!

@lauragovaerts

stoel operator

♬ OUT NOW Enzo Smooth Operator – Enzo is Burning

TikTok-viral

Deze handige oplossing kwam dus voorbij op menig TikTok-tijdlijn. En terecht natuurlijk. Het product is ontzettend handig. Gemakkelijk uit te klappen, neem je gemakkelijk mee en helpt je om even bij te komen tijdens dat drukke festival. Genoeg uitgerust in de opvouwbare stoel? Tijd om weer verder te gaan met feesten! Wij zijn in ieder geval helemaal om!

Niet alleen voor festivals

Ga je binnenkort een dagje weg? Bijvoorbeeld gezellig naar de dierentuin met de kinderen? Een bezoekje aan een pretpark of heb je een extra stoeltje nodig voor de vakantie? Ook dan kan het zeker raadzaam zijn om deze handige krukjes bij je te hebben. Doordat je de stoel gemakkelijk uitvouwt en inklapt neemt deze weinig ruimte in wanneer deze niet gebruikt wordt. Perfect dus. De opvouwbare stoeltjes wegen namelijk slechts 880 gram per stuk en hebben een belastbaarheid tot wel 150 kilo volgens de specificaties bij Bol.

Waar koop ik deze handige opvouwbare stoel?

De video maakt je natuurlijk ontzettend enthousiast, dus gingen we gelijk even verder op onderzoek uit.  Er zijn verschillende plekken waar je deze krukjes inmiddels kunt kopen. Onze favoriet komt dan natuurlijk wel van onze grote vrienden van Bol. Op dit moment betaal je bij Bol nog minder dan 25 euro voor deze gemakkelijke krukjes. Uiteraard is het wel belangrijk om te weten dat er ook hier sprake is van vraag en aanbod. Des te meer vraag er naar de krukjes gaat komen, hoe hoger de prijzen gaan worden.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

932

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.