Rolex
Saved Read later
Deel dit bericht

Dievegge verstopt peperdure Rolex in haar heilige tempel

Een hardleerse dievegge is onlangs opgepakt in gokstad Las vegas toen ze voor de tweede keer een peperdure Rolex had gestolen. Ze dacht weg te komen met de diefstal door het exclusieve klokje in haar heilige tempel te proppen, maar dat liep anders dan ze had verwacht. Ze viel door de mand en werd gearresteerd. Op het politiebureau bleek dat het niet de eerste keer was dat ze deze actie had geprobeerd.

Diefstal in Las Vegas

De politie van Las Vegas kreeg onlangs een telefoontje van de beveiliger van een hotel. Een man was er samen met de 33-jarige Sarah Richards naar zijn hotelkamer gegaan, waarna de twee de ene na de andere fles wijn hebben opengetrokken. Richards was niet met de man meegegaan omdat ze hem zo aantrekkelijk vond, want ze was meer geïnteresseerd in zijn dure horloge.

Nieuwszender 8News meldt dat de twee verwikkeld waren in het spel der liefde, waarna Sarah Richards aan de man vroeg of hij zijn Rolex af wilde doen zodat het metaal haar niet zou bezeren. De man deed dit vervolgens, waarna ze verder gingen met hun erotische avontuur. Na de daad was het dure klokje nergens meer te vinden, waarna de twee ruzie kregen, en de vrouw een paniekaanval in scène zette.

Peperdure Rolex verstopt in genotsgrot

De vrouw hoopte weg te kunnen komen met de geveinsde aanval, maar dat liep anders af. De beveiliging van het hotel werd erbij gehaald, die haar in de lobby van het hotel staande hield. De vrouw ging echter onverstoorbaar verder met haar gekrijs, in de hoop dat ze haar het hotel uit zouden zetten. De beveiligers belden de politie, die haar fouilleerden. Ze konden de Rolex in de eerste instantie niet vinden, totdat de vrouw verklapte waar ze het verborgen hield.

Bekijk ook:
Snelheid, explosieven, en dodelijke risico's: De keiharde realiteit van plofkraken

Ze gaf uiteindelijk toe dat ze de Rolex in haar vagina had verstopt, en haalde hierop het 12000 dollar kostende horloge uit haar vochtige verstopplek. Het was niet de eerste keer dat de vrouw dit trucje uit haalde. Ze is eerder voor hetzelfde vergrijp veroordeeld. De eigenaar van de Rolex heeft in ieder geval een ijzersterk verhaal om tegen zijn vrienden te vertellen als hij weer thuis is.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.