Dit zijn de nieuwste bioscoopfilms in december
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de nieuwste bioscoopfilms in december

Met alle beschikbare streamingdiensten van vandaag de dag, blijven de meeste mensen liever thuis voor een goede film. Hoe ideaal is het? In je pyjama met je voeten op tafel, zónder irritaties van andere bezoekers. Toch geeft een bezoek aan de bioscoop een unieke ervaring; groot scherm en ultiem geluid. De ervaring is nóg optimaler wanneer je voor 3D of ScreenX kiest. Wil je een bezoek aan de bioscoop plannen? Dan zijn dit de nieuwste bioscoopfilms voor december.

Avatar: The Way of Water

Komt de film Avatar je bekend voor? Dat kan kloppen. Het eerste deel van de sciencefiction film kwam uit in december 2009, en trok in die periode meer dan 1 miljoen bezoekers. Nog steeds is het een veel besproken film, aangezien het gebruikte budget op meer dan 200 miljoen dollar wordt geschat.

Nu 13 jaar later, staat de release van het tweede deel op het programma en deze staat gepland voor 16 december. Als je plannen hebt om één van de nieuwste bioscoopfilms Avatar: The Way of Water te bezoeken, dan is het handig om eerst het eerste deel van de film te bekijken. Het tweede deel haakt namelijk aan op de gebeurtenissen uit de eerste film. De film zit boordevol waanzinnige beelden en bizar gemaakte animaties, dus deze mag je absoluut niet missen. En als klap op de vuurpijl: je kunt de film in 3D, ScreenX en 3D ScreenX bekijken!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

 

Violant Night

Wat is december zónder een kerstfilm? Wat ons betreft, is de feestmaand dan niet compleet. Over het algemeen hebben kerstfilms een romantische insteek en hier is niet iedereen van gecharmeerd. Misschien herken je dat wel. Als je op zoek bent naar de perfecte tussenweg, dan is Violant Night misschien iets voor jou.

De film is uitgekomen op 1 december en gaat – hoe kan het ook anders – over de Kerstman. Qua genre valt de bioscoopfilm precies tussen een spannende thriller en komedie in. In het kort gaat de film over een geplande gijzeling van een rijke familie. En geloof het of niet: hier raakt de Kerstman bij betrokken. Lukt het de Kerstman om de familie te beschermen?

Hotel Sinestra

In december staat de kerstvakantie voor de deur en sluiten alle scholen voor twee weken de deuren. Dit vraagt natuurlijk om een toffe kinderfilm. Hotel Sinestra valt in de categorie nieuwste bioscoopfilms in december. De film komt uit op 14 december en heeft alles wat je van een klassieker mag verwachten; humor, actie én bekende acteurs. Misschien ken je Elise Schaap of Jeroen Spitzenberger wel.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Hoofdpersoon Ava irriteert zich mateloos aan haar zeurende ouders en doet in een opwelling een wens. Geheel onverwachts komt haar wens uit. Dit lijkt een goed idee te zijn, maar Ava en de andere kinderen komen al snel voor de nodige uitdagingen te staan. Ziet ze haar ouders ooit nog terug?

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.