Robin Hamersteen
Saved Read later
Deel dit bericht

Robin Hamersteen is de mooie makelaarster van Nederland

Deze makelaarster heeft een huis al verkocht voordat er ook maar een stap binnen is gezet. De blondine ziet er namelijk fantastisch uit, en weet met haar uiterlijk de grootste bouwval in een paleis om te toveren met haar aanwezigheid. Wij kunnen een uitgebreide rondleiding van deze mooie verschijning wel waarderen, dus namen we de tijd voor een bezichtiging.

Mooiste makelaarster van Nederland

De knappe Robin Hamersteen heeft een druk leventje. Ze is naast haar werk als makelaarster namelijk ook een succesvol model. Deze combinatie is uiteraard een succesformule voor de verkoop, dus het zal je niets verbazen dat deze blondine uiterst succesvol is in wat ze doet. haar werkterrein is Amsterdam, dus zou ze de knappe Monica Geuze al hebben ontmoet?

Deze makelaarster werkt namelijk voor PC22 Makelaars en Taxateurs, een bedrijf dat huizen taxeert en verkoopt in het duurdere segment van de hoofdstad. het zou ons dus niets verbazen als ze al wat huizen heeft verkocht aan een paar bekende Nederlanders. Ze is uiteraard professioneel en discreet genoeg om dat buiten de media te houden. Haar andere passie is modellenwerk, en dat doet ze verdomd goed.

Bekijk ook:
Joost Klein: Nederlands nieuwe gezicht op Eurovisie Songefstival na selectieherziening

Robin Hamersteen als model op Instagram

Deze beeldschone dame weet hoe ze een camera moet betoveren, want ze is naast makelaarster ook een uiterst succesvol model. Jullie kunnen haar misschien herkennen van het televisieprogramma Model in 1 Dag, dat ze wist te winnen. Na deze winst gingen er talloze deuren voor haar open, en werkt ze sindsdien voor verschillende modellenbureaus, waaronder MGM Models.

Met het uiterlijk en de carrière van deze schoonheid zit het dus wel goed. Ze staat overigens al jaren in de FHM500, de lijst waarin de mooiste vrouwen op hun best worden uitgelicht, en op dit moment door Abbey Hoes wordt aangevoerd.. Als deze dame niet aan het werk is dan reist ze graag de wereld over, waarna ze het liefste op een tropisch strand haar kleurtje bij werkt. Haar prachtige lichaam houdt ze in shape door te sporten, maar dat konden we stiekem al zien, want ze heeft een prachtig figuur. Check hieronder een paar van haar Instagram-foto’s.

Bekijk ook:
Deze 6 LEGO-sets helpen jou de herfst en winter door

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.