Voordeliger en met betere service pakketjes verzenden met ParcelParcel 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Voordeliger en met betere service pakketjes verzenden met ParcelParcel

Wil je een pakket verzenden naar binnen- of buitenland, maar wil je dat goedkoper, sneller en met betere service doen dan de diensten die je gewend bent van individuele vervoerders? Overweeg dan eens om gebruik te maken van de diensten van ParcelParcel. Dit Nederlandse verzendplatform regelt vervoer via de allergrootste vervoerders als FedEx, TNT en DHL, maar voor zeer scherpe verzendtarieven. ParcelParcel heeft als doel de allerbeste service in de logistiek te bieden voor snelle verzendingen naar overal in de wereld.

Hoe kan het goedkoper zijn?

Als ParcelParcel gewoon verzendingen regelt via vervoerders als DHL, FedEx, DPD en TNT, hoe kun je dan als klant goedkoper uit zijn dan wanneer je direct via deze vervoerders je verzending regelt? Dat kan omdat ParcelParcel groot inkoopt voor vervoersdiensten bij deze vervoerders. Daardoor ontstaat een kwantumkorting waar je als klant van kunt meeprofiteren. Dit kan tot wel 70 procent schelen op je verzendkosten. Zo wordt voor een pakket versturen kosten een minder grote drempel!

Bekijk ook:
Zo krijg jij de perfecte respons op je direct mailing campagne!

Goede service

Het gebeurt regelmatig dat klanten niet te spreken zijn over de service van vervoersdiensten. Ze lossen vaak geen problemen voor je op en willen je ook nog wel eens in onzekerheid laten over de status van je pakket. Klanten van ParcelParcel zijn juist erg tevreden over de service, wat goed terug te zien is in de beoordelingen op TrustPilot. Je kunt direct contact krijgen met support specialisten die zeer bereid zijn om jouw probleem zo snel mogelijk voor je op te lossen. Ook kan je pakketje bij jou opgehaald worden voor verzending.

Voordeliger en met betere service pakketjes verzenden met ParcelParcel 14

Hulp met douaneformulier

Wil je goederen sturen naar een bestemming buiten de Europese Unie en daarbij gebruikmaken van de gunstige tarieven die je via ParcelParcel kunt krijgen, dan vraag je je misschien af hoe het zit met de douanefactuur. Je pakker komt immers langs de douane. Op een douaneformulier moeten de goederen die verstuurd gespecificeerd zijn met een Engelse omschrijving, de waarde van de goederen en het gewicht van de inhoud van het pakket. Bedrijven kunnen via het verzendplatform van ParcelParcel eenvoudig een douanefactuur aanmaken, die automatisch wordt gegenereerd op basis van de inhoud die men tijdens de boeking heeft gespecificeerd. Voor particulieren wordt kosteloos de douanefactuur opgemaakt.

Bekijk ook:
AI en Auteursrecht: efficiëntie en uitdagingen in het digitale tijdperk

Alle reden dus om eens een kijkje te nemen op de website van ParcelParcel wanneer je een pakket wilt verzenden. Daar kun je gebruikmaken van een tarievenvergelijker om voor het gunstigste tarief jouw pakketje te versturen!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.