Duitse meid
Saved Read later
Deel dit bericht

Knappe Duitse meid doet een trucje met een pul bier

Het Oktoberfest zit er alweer op, maar de foto’s en video’s van het zuip-evenement circuleren nog steeds op het wereldwijde web. Dat knappe dames in dirndls het dragen van pullen bier tot een sport hebben verheven wisten we al, maar deze meiden kunnen nog meer trucjes met een glas pils. Wij kwamen namelijk een video op internet tegen waarin een knappe Duitse dame wel iets heel leuks kan met een pot bier.

Duitse meid weet hoe ze mannen moet vermaken

De knappe Duitse meid in het onderstaande filmpje was aanwezig op het Oktoberfest, waar ze genoot van het aanwezige pils. Deze biertjes worden er niet geserveerd in fluitjes, maar in grote glazen bierpullen. Het mag duidelijk zijn dat deze dame ervaring heeft met het dragen van deze glazen, want ze is duidelijk erg soepel in de polsen.

Het bewuste filmpje is inmiddels 1,6 miljoen keer bekeken en het einde is nog niet in zicht. We weten niet hoe deze Duitse meid heet, maar ze gaat wel viral op internet met haar trucje. Ze laat overigens ook zien dat ze zelf ook wel van een flinke slok houdt, want ze giet het gerstenat naar binnen alsof het limonade is. Check de vermakelijke beelden hieronder. Misschien moeten wij ook maar een ticket regelen voor de volgende editie van het Oktoberfest.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

798

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.