Fan van de brandweer? Deze LEGO sets mag je niet missen! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Fan van de brandweer? Deze LEGO sets mag je niet missen!

LEGO is fantastisch speelgoed voor kinderen én volwassenen. Ben je op zoek naar een leuke LEGO set voor iemand die dol is op de brandweer en alles wat daarbij komt kijken? Zoek dan niet verder! Dit zijn 3 brandweer LEGO sets die zeker de moeite waard zijn.

Brandweerwagen

Fan van de brandweer? Deze LEGO sets mag je niet missen! 16

Een LEGO brandweerverzameling is niet compleet zonder deze brandweerwagen. De stoere set heeft allerlei coole functies die de fantasie van liefhebbers in vuur en vlam zet. Deze brandweerauto is uitgerust met een afneembaar controlesysteem en geavanceerde drones. Bovendien is de auto voorzien van handig gereedschap als een brandweerbijl, cirkelzaag en een moersleutel.

Bij het blussen kun je coole water- en schuimpijlen lanceren. Hierdoor is elke brand razendsnel geblust. De LEGO brandweerwagen set bevat 3 verschillende brandweer-minifigs én een konijntje dat voor het vuur vlucht. In de doos vind je 502 stenen die gegarandeerd zorgen voor allerlei fantasierijke avonturen. LEGO kun je in bijna elke speelgoedwinkel kopen, maar wist je dat LEGO City ook verkrijgbaar is bij Kruidvat?

4×4 Brandweertruck

Fan van de brandweer? Deze LEGO sets mag je niet missen! 17

Geen weg is onbegaanbaar met de 4×4 Brandweertruck van LEGO. Met deze speelset kunnen ook avontuurlijke off road missies worden beleefd. Het is een kleinere set met één minifigure, een truck met dikke banden én een kat die zich hoog in een brandende boom bevindt. Is de brandweer op tijd om het lieve diertje te redden?

Deze robuuste brandweertruck van LEGO schaf je al aan voor minder dan een tientje. Het is daarom een geweldig cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of een andere feestelijke gelegenheid. De LEGO City 4×4 brandweertruck is voor kinderen van vijf jaar en ouder die van avontuurlijk en cool speelgoed houden.

Reddingsboot brandweer

Fan van de brandweer? Deze LEGO sets mag je niet missen! 18

Wie zegt dat de brandweer alleen op het land in actie komt? Ook op water kan het flink misgaan en is de hulp van brandweerlieden onmisbaar. Gelukkig kun je met de LEGO Reddingsboot ook missies op het water beleven. Deze set bevat flink wat leuke gadgets en details, zoals een brandblusser op de boot die waterelementen schiet. In het doosje vind je ook een rubber bootje om te bouwen en een jetpack voor de brandweer.

Combineer sets

Alle LEGO City sets beginnen met een meeslepende bouwervaring. Gebruik interactieve, digitale instructies en zet de bouwwerken in mum van tijd in elkaar. Naast verschillende brandweersets is er ook politie speelgoed van LEGO city. Van boeven vangen tot branden blussen: met LEGO is er altijd wel wat te beleven! Wat is jouw noodgeval?

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.