explosief

88-jarige man loopt met explosief in anus ziekenhuis binnen

0 Shares

Er was recentelijk paniek alom in een Frans ziekenhuis. Er liep daar namelijk onlangs een hoogbejaarde man naar binnen met een artilleriegranaat in zijn anus. Toen artsen zagen wat het was werd het ziekenhuis ontruimt, waarna de explosievenopruimingsdienst werd ingeschakeld. Dit verhaal klinkt explosief en als een schot in de roos, dus namen we het bericht even onder de loep.

Artilleriegranaat in anus van bejaarde man

Toen de man het ziekenhuis binnenliep hadden de artsen nooit kunnen vermoeden dat de bruine punt dat uit zijn anus stak het uiteinde van een 20 cm lange artilleriegranaat zou zijn. De man probeerde nog een smoes te verzinnen, maar chirurgen halen wel vaker gekke voorwerpen uit de endeldarm van mensen, dus zijn excuus ging niet op. De granaat is afkomstig uit de Eerste Wereldoorlog, en kan daar dus onmogelijk door vijandig vuur in zijn geschoten.

Enfin, het ziekenhuis werd ontruimd, er ging een bommelding uit, en de oude man werd in verzekering gesteld totdat een ploeg experts het ingebrachte wapen konden inspecteren, ook niet echt een alledaags klusje voor experts van de opruimingsdienst. Toen het sein veilig werd gegeven konden chirurgen aan de slag om de granaat uit de anus van de man te verwijderen.

Seksueel genot

De 88-jarige man moest uiteindelijk toegeven dat hij de granaat voor seksueel genot had ingebracht, maar het er daarna met geen mogelijkheid meer uit kreeg, dus met het schaamrood op zijn gerimpelde kaken naar het ziekenhuis moest. Waarom de man uitgerekend een artilleriegranaat uitkoos in plaats van een simpele dildo is niet bekend. We vermoeden wel dat de man geleerd heeft van zijn fout, en geen wapens meer in zijn kont zal stoppen.

Bekijk ook:
Baanbrekend onderzoek wijst uit: mannen die cola drinken hebben grotere ballen

Artsen kijken echter niet snel meer op van de vreemde dingen die ze bij mensen uit hun anus vissen. Zo zijn er voorbeelden van mensen die een appel, mango, of ander stuk fruit lieten verwijderen. Chirurgen komen ook vaak scheerschuimflessen en andere cilindervormige voorwerpen tegen die in de anus zijn gestopt tijdens een sessie zelfliefde. Dit explosieve verhaal liep in ieder geval goed af voor de bejaarde man, de granaat is inmiddels onschadelijk gemaakt.

chirurg

530
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.