Engelse arts bezorgd kerstdecoratie
Saved Read later
Deel dit bericht

Engelse arts spreekt haar zorgen uit over masturbatie met kerstdecoraties

Op het gebied van seks ontstaan steeds meer nieuwe trends. Kortgeleden kwam het nieuws voorbij dat de oer-Hollandse winkel HEMA seksspeeltjes heeft toegevoegd aan haar assortiment. Ook nu lijkt er een nieuwe trend te zijn ontstaan: masturberen met kerstdecoraties. Dit lijken misschien ideale kandidaten voor groot genot, maar het kan heel anders uitpakken. Een Engelse arts heeft haar zorgen uitgesproken, want het kan dus gevaarlijk zijn. In dit artikel lees je hier meer over.

Engelse arts is bezorgd

Dat een arts dagelijks voor grote en soms vreemde uitdagingen komt te staan, daar hoeven we niet over te twijfelen. We weten niet half wat er allemaal voorbij komt op de Eerste Hulp van een ziekenhuis. Van mensen onder invloed tot schotwonden: hulpverleners krijgen het absoluut niet cadeau, maar breng je niet gauw van de wijs.

Sarah Welsh is gynaecologe in Engeland en volgens haar is er een nieuwe trend ontstaan rondom het gebruik van seksspeeltjes: kerstdecoraties. En ja, het gaat hier écht om versiersels die in de kerstboom hangen. De arts heeft de afgelopen periode meerdere patiënten op haar behandeltafel gehad waarbij een medische ingreep noodzakelijk was. Dit vertelt de arts op de website NeedToKnow.

Bekijk ook:
4 bizarre vakantiebestemmingen

Gevaarlijk

In de boom kan een prachtige kerstbal of een decoratiestuk geen kwaad. Het ziet er prachtig uit. Langwerpige voorwerpen lijken voor veel mensen goede kandidaten te zijn voor seksueel genot en zien hier absoluut niet de ernst van in. Maar wanneer de voorwerpen worden gebruikt voor masturbatie en inwendig worden ingebracht, dan kan het vervolgens afbreken of een gevaarlijke ontsteking veroorzaken. Ook kunnen de voorwerpen scherp zijn en kan een heftige bloeding het gevolg zijn.

De Engelse arts spreekt daarom haar zorgen uit en roept mensen massaal op om geen kerstdecoraties meer te gebruiken voor masturbatie. Waarom mensen kiezen voor masturbatie met kerstdecoratie en niet met veilige seksspeeltjes, dat is verder niet bekend. Wellicht gaan we daar ook nooit achter komen

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.