coin pusher
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze geniale Coin Pusher haal je de kermis in huis

Mensen die helemaal gek van de kermis zijn kunnen hun hart ophalen, want webgigant Bol.com heeft een muntenschuiver op de markt gebracht. Deze gadget kun je gewoon thuis gebruiken tijdens een lekkere borrel met vrienden, of als je jezelf op zaterdagavond verveelt omdat je geen vrienden hebt. Wij brengen de kermis graag in huis, dus namen we dit apparaat even onder de loep.

De kermis in huis

Het was al eerder mogelijk om het kermisgevoel in huis te halen met een grappige grijpmachine. Maar als je die al in huis hebt dan is de Coin Pusher een volgende logische stap. Deze gadget is uiteraard een apparaat voor op een kinderfeest, maar je kunt dat grut ook de speeltuin in bonjouren zodat jij deze muntenschuiver helemaal voor jezelf hebt. Pak er een biertje bij, gooi wat bitterballen in de airfryer, en jouw avond kan niet meer stuk.

Als je geen bitterballen lust dan kun je altijd nog kiezen voor een popcornmachine, deze dicht in het verlengde van de andere kermis-gadgets, dus bij jou op de eettafel is het een feestje waar menig kermisexploitant een dikke punt aan kan zuigen. De bedoeling van deze Coin Pusher is dat jij met de juiste timing zoveel mogelijk muntjes over de rand laat vallen, waarna jij als een Dagobert kunt zwemmen in het geld.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

muntenschuiver

Specificaties van de Coin Pusher

Deze munten schuiver werkt op 4 x D batterijen, die niet worden meegeleverd, maar er zit dan wel weer een zakje met muntjes in de verpakking. De muziek, knipperende lichten, en het anti-kantelalarm zorgen ervoor dat je dat authentieke kermisgevoel krijgt dat je kent uit je jeugd. Dit bekende spelletje kan nu dus ook thuis op de eettafel worden gespeeld, dat is weer wat anders dan een saai spelletje Monopoly. Check hieronder nog wat afmetingen. Je kunt dit geniale apparaatje kopen door op deze link te klikken.

Materiaal: kunststof
Afmetingen: H 33 x L 23x B 17 cm
Gewicht: 1707 gram
Kleur: Rood
Soort spel: behendigheidsspel
Inclusief zakje munten
Speeltijd: 60 minuten

coin schuiver

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.