chagrijnig

Mensen die aan deze kant van het bed slapen zijn het meest chagrijnig

0 Shares

Als je ’s ochtends niet te genieten bent, en je met een pesthumeur uit bed stapt, dan is het raadzaam om voortaan aan de andere kant van het bed te gaan liggen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat mensen die op een bepaald gedeelte van het bed slapen een stuk chagrijniger zijn dan de persoon die aan de andere kant van het bed slaapt.

Slapen aan de linkerkant of rechterkant van het bed

De kans is groot dat je graag de voorkeur voor een bepaalde kant van het bed hebt. Dat kan zijn omdat jij en je partner het nu eenmaal zo hebben afgesproken, maar ook als je alleen slaapt dan heb je vaak de voorkeur voor een bepaalde kant. Uit onderzoek blijkt dat de kant waarop je slaapt veel zegt over je humeur. Slaap jij aan de rechterkant? Dan ben jij vaak de chaggo-grumpy in huis.

Het is lullig voor je vriendin dat je dagelijks wakker moet worden naast een man die niet te genieten is, maar er is een verklaring voor dit humeur, althans, als we de Britse wetenschappers die er onderzoek naar deden mogen geloven. De studie is uitgevoerd in opdracht van een bedden- en matrassenfabrikant in Engeland. Er deden maar liefst 3000 mensen mee aan dit onderzoek.

Bekijk ook:
Vaginavocht als parfum: deze verleidingstruc schijnt te werken

chagrijnig bed

Aan de rechterkant wordt je chagrijnig wakker

Uit het onderzoek kwam naar voren dat mensen die aan de linkerkant slapen 8% meer kans hebben om tevreden te zijn met hun leven. Denk hierbij aan werk en sociaal leven. Van de onderzochte personen bleek 9,5% een meer positieve kijk op het leven te hebben. Als jij dus aan de rechterkant van het bed slaapt dan stap je dus vaak chagrijnig en met het verkeerde been het bed uit.

Mensen die aan de rechterkant van het bed slapen hebben vaker de behoefte om alleen te zijn als ze wakker worden. Hun gedachten zijn negatiever en hebben ze meer kans op ontevredenheid over hun werk en sociale leven. Dus als jij niet te genieten bent als je je ogen open doet, dan kun je misschien van plek ruilen met je vriendin, maar dan heb je ’s ochtends een chagrijnige vrouw naast je. Het is maar waar je voor kiest.

Bekijk ook:
Te enge aflevering van Sesamstraat online gezet (filmpje)

chagrijnig

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

203
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.