Amerikaanse advocaat klaagt China aan voor 20 biljoen COVID-19 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Amerikaanse advocaat klaagt China aan voor 20 biljoen COVID-19

Er gebeuren rare dingen in de wereld tijdens de coronacrisis. President Trump noemde het coronavirus het Chinese virus en televangelist Jim Bakker sleepte een aanklacht binnen omdat hij verkondigde dat colloïdaal zilver het virus zou genezen.

Momenteel is er nu nog een rare actie gaande, Larry Klayman klaagt China aan voor het maken en loslaten van het coronavirus. Het bedrag? 20 biljoen dollar! Klayman werkt voor Freedom Watch te Texas en is de rechtszaak begonnen in diezelfde staat. Klayman geeft aan dat het COVID-19 virus een biologisch wapen is ontwikkeld door China. Door dit virus los te laten heeft China de Amerikaanse en Internationale wet overtreden aldus Klayman.

De aanklacht benoemd ook dat het COVID-19 virus een zeer gevaarlijk virus is omdat het zo agressief is van nature en speciaal ontwikkeld is om van mens tot mens overgedragen te worden. China zelf zegt intussen het virus te hebben verslagen en is van plan de lockdown op te heffen. Dit zorgde echter meteen voor protesten van de bevolking.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Hoewel het misschien raar is dat een Amerikaanse advocaat China aan gaat klagen voor bioterrorisme is er wel de randopmerking te maken dat China in haar Level-4 virus laboratoria te Wuhan al in 2015 werkte aan een coronavirus. Dit virus afkomstig van vleermuizen is toen dusdanig aangepast dat het ook van mens op mens zou kunnen worden overgedragen. Iets waar veel wetenschappers in de rest van de wereld zeer bezorgt over waren.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.