Albert heijn

Albert Heijn in Groningen stinkt naar poep, winkel deelt wasknijpers uit aan klanten

0 Shares

Een opmerkelijke actie van een Albert Heijn filiaal aan de Brugstraat in Groningen. Er hing de afgelopen dagen namelijk een enorme poeplucht in de winkel. De manager van het filiaal plaatste een grote bak met wasknijpers bij de ingang van de winkel zodat klanten deze op hun neus konden zetten. Het nieuws haalde alle grote kranten.

Poeplucht in Albert Heijn

Onder de vak had de manager een briefje gehangen met de tekst; excuses voor de overlast, we doen er alles aan om het zo snel mogelijk op te lossen. Stomverbaasde klanten dachten eerst dat het om een grapje ging, maar toen ze tegen een muur van poeplucht aan liepen wisten ze dat het niet om een geintje van het personeel ging. Ondertussen waren de medewerkers druk met het zoeken naar de oorzaak van de stank.

Veel klanten kozen eieren voor hun geld en verlieten de winkel om elders boodschappen te gaan doen. Vrijdagmiddag werd de stank echter onhoudbaar, waarna de winkel om 14:00 dicht ging. De manager laat in een verklaring weten dat ze zo snel mogelijk de vloer open gaan breken om de situatie te bekijken, want er wordt vermoed dat er een lekkage in het riool onder de winkel de oorzaak van de stank is.

Wasknijper tegen de stank

Een enkele klant deed daadwerkelijk boodschappen met een wasknijper op de neus, maar de meeste klanten namen de stank maar even voor lief of gingen naar een andere supermarkt. De manager van het Albert Heijn filiaal baalt als een stekker en laat weten dat ze de situatie zo snel mogelijk oplossen. Ondertussen er is hilariteit op internet ontstaan met betrekking tot het uitdelen van de wasknijpers.

De poeplucht werd naarmate de vrijdag verstreek steeds erger. De lucht was de dagen ervoor al opgemerkt, maar toen was het nog te doen, vrijdagmiddag was het zo erg dat de winkel moest sluiten. Wij denken dat er een luchtje aan deze zaak zit en vragen ons af wanneer de zaak weer open gaat. Tot die tijd zal de afdeling met vers brood een stuk minder aantrekkelijk zijn voor klanten.

albert heijn bonus

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

201
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.