Kate Winslet gevallen

Actrice Kate Winslet komt lelijk ten val

0 Shares

Ben je weleens gevallen? Misschien op straat, in huis of terwijl je aan het werk was. Behalve dat het vaak erg pijnlijk is, schaam je je misschien ook een beetje. Vallen is menselijk en het overkomt de beste weleens. Zo had actrice Kate Winslet (46 jaar) totaal geen geluk.

Tijdens filmopnames kwam de actrice lelijk ten val. En het bleef niet bij een paar schaafplekken of een blauwe plek. Uit voorzorg werd de actrice naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht – voor uitgebreide onderzoeken.

Voorzorg

Kate Winslet – bekend van de Titanic  – was het afgelopen weekend bezig met de filmopnames voor haar nieuwe film Lee. De film zou gaan over de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de opnames in Kroatië kwam de actrice lelijk ten val.

Volgens verschillende nieuwsbronnen zou ze op een ongelukkige manier zijn uitgegleden. Verder is er niets bekend gemaakt over de valpartij. Uit voorzorg werd Kate naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht. Je weet tenslotte maar nooit.

Loos-alarm

Volgens de manager van de actrice heeft ze niets overgehouden aan de glijpartij. Na uitgebreide onderzoeken bleek ze niets te hebben gebroken. Ook is er geen ingrijpend letsel geconstateerd.

Na haar ziekenhuisbezoek werden de opnames terug hervat. The show must go on. Over de verschijningsdatum van de film Lee is nog niets bekend gemaakt. In de film zou ze een fotografe spelen.

Over Kate Winslet

Kate Winslet werd geboren op 5 oktober 1975, in Engeland. In de vroege jaren 90 schitterde Winslet al meerdere keren in verschillende films. Toch kennen de meeste mensen haar van de Titanic, die in 1997 op het grote doek verscheen.

Hierin speelde ze – samen met Leonardo DiCaprio – de hoofdrol. In de film vertolkte ze de rol van Rose DeWitt Bukator. De actrice heeft de afgelopen jaren meerdere prijzen op haar naam mogen schrijven.

Waaronder verschillende Oscars en Golden Globes. Ook voor de Titanic won ze er twee.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

139
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.