Vijf redenen om als winkelier in een goed mobiel pinapparaat te investeren 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vijf redenen om als winkelier in een goed mobiel pinapparaat te investeren

Als winkelier heb je roerige jaren achter de rug. De coronapandemie zorgde er bijvoorbeeld voor dat je maandenlang de deuren van je winkel moest sluiten. Die crisis werd vervolgens opgevolgd door een energiecrisis, waardoor je uitgaven ongetwijfeld gestegen zijn.

Dat de uitgaven stijgen, is voor veel winkeliers een feit. Voor veel winkeliers is het tegelijkertijd ook een feit dat stilstand achteruitgang is. Zij doen er daarom alles aan om juist te investeren, bijvoorbeeld in een nieuwe collectie of nieuw apparatuur.

Aan elke winkelier is het aan te raden om in nieuwe pinapparaten te investeren. Met nieuwe pinapparaten geniet je namelijk van talloze voordelen. Er zijn zéker meerdere redenen te verzinnen om in een mobiel pinapparaat te investeren.

1. Een mobiel pinapparaat kun je overal inzetten

Heb je in je winkel meerdere kassa’s? Of sta je als winkelier ook regelmatig op de markt? In beide gevallen biedt het mobiele pinapparaat uitkomst. Belangrijk voordeel van zo’n apparaat is namelijk dat je ‘m overal kunt gebruiken. Overal waar je zaken doet, kun je je klant laten betalen.

2. Een mobiel pinapparaat is voor in elke branche geschikt

Richt jij je met je winkel op meerdere soorten klanten? Of verkoop je vanaf meerdere plekken je producten? Ook in deze gevallen komt een mobiel pinapparaat maar al te goed van pas. Daarbij maakt het niet eens in welke branche je actief; een goed mobiel pinapparaat komt in elke branche van pas.

Bekijk ook:
Het belang van data-gedreven communicatiestrategieën

Zo is een mobiel pinapparaat ideaal voor in de retail, op de markt en in de horeca. In een restaurant wil je je klanten het beste bedienen en dat doe je onder meer door het afrekenen zo makkelijk mogelijk te maken. Met een goed mobiel pinapparaat is het afrekenen voor je klanten een fluitje van een cent.

3. De mobiele pinapparaten zijn steeds beter geworden

Jaren terug werden de eerste mobiele pinapparaten op de markt gebracht. Die apparaten waren goed, maar kenden toch wel de nodige kinderziektes. Zo was het een bekend probleem dat de verbinding niet altijd stabiel was.

Bij de moderne mobiele pinapparaten hoef je hier niet bang voor te zijn. De verbinding is dusdanig stabiel dat je nooit bang hoeft te zijn voor een storing of iets dergelijks.

4. Eenvoud en snel betalen

Als winkelier weet je ongetwijfeld dat de moderne consument erg kritisch is. Door een betaling middels een mobiel pinapparaat aan te bieden, voldoe je in ieder geval aan de eisen van een kritische klant. Een kritische klant wil namelijk zo snel én makkelijk mogelijk een betaling afronden. Met een mobiel pinapparaat lukt dat maar al te goed.

Bekijk ook:
AI en Auteursrecht: efficiëntie en uitdagingen in het digitale tijdperk

Zo is het ideaal dat je klant overal in de winkel kunt betalen. Dit doet je klant ook nog eens middel contactloos betalen. Je klant hoeft alleen maar zijn/haar pinpas op je mobiele pinapparaat te leggen. De betaling wordt direct afgerond en je klant kan verder gaan met zijn/haar shopsessie.

5. Erg veilig

Bij een goed mobiel pinapparaat hoef je niet over de veiligheid in te zitten. De huidige mobiele pinapparaten zijn namelijk ongekend veilig. Overal kun je betalingen laten verrichten, waarbij je klant óók van alle hierboven benoemde voordelen geniet.

Een mobiel pinapparaat biedt voor twee partijen talloze voordelen. Voor je klant en voor jezelf. Met een goed mobiel pinapparaat maak je het leven als winkelier/ondernemer een stuk makkelijker voor jezelf. Waar wacht je nog op?

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.