Match For Talent: recruitment bureau met specialisatie in e-commerce 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Match For Talent: recruitment bureau met specialisatie in e-commerce

De wereld van e-commerce is een wondere wereld. Het is een wereld waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en waarin de tijd nooit stilstaat. Mensen die in de e-commerce wereld willen werken, moeten daarom flexibel zijn. Dit geldt ook voor recruiters die zich op de wereld van e-commerce richten. Een partij als Match For Talent heeft in de afgelopen jaren bewezen dat zij een vakkundig recruitment bureau in de wereld van e-commerce zijn.

Bij Match For Talent ligt de focus niet alleen op e-commerce vacatures. Nee, deze partij is ook in de wereld van retail gespecialiseerd. Net zoals bij e-commerce is ook recruitment in de wereld van retail een vak apart. Alle medewerkers van Match For Talent beschikken over de juiste inzichten om werknemers aan de juiste werkgever te koppelen.

Over het bedrijf Match For Talent

Ben je klaar voor je volgende carrièrestap? Dan hoef je alleen maar bij Match For talent aan te kloppen. Deze firma helpt om jou een weloverwogen keuze te maken. Ook zorgt deze firma voor een perfecte match tussen jou, een vacature en een werkgever.

Het bedrijf Match For Talent zit in Almere gevestigd. Dit betekent echter niet dat de focus alleen op Almere ligt. Integendeel zelfs. Als je naar de huidige vacatures bij deze firma kijkt, zie je dat men samenwerkt met bedrijven uit heel Nederland. Er is zelfs een vacature te vinden voor een baan in de retail op Curaçao!

Bekijk ook:
Alles over het vinden van een goede bureaustoel en een goede afstelling

Het team van Match For Talent

Dit is niet één van de vele recruitment bureaus. Nee, het recruitment bureau Match For Talent weet zich op meerdere manieren te onderscheiden. Dit is hoofdzakelijk aan het unieke team van dit bureau te danken.

Alle recruiters die bij Match For Talent werken, komen uit de wereld van retail supply chain. Zij weten hierdoor als geen ander waar zij het over hebben. Ook weten zij als geen ander welke eisen er gesteld worden in de wereld van retail en e-commerce.

Al met al werken er dus mensen uit het vakgebied bij Match For Talent. Dat is dan ook één van de redenen waarom veel bedrijven kiezen voor een samenwerking met dit recruitment bureau. Dit blijkt althans uit de groei die dit Almeerse recruitment bureau doorgemaakt heeft.

Duidelijk einddoel

Het recruitment bureau Match For Talent heeft een duidelijk einddoel voor ogen: het matchen van succesvolle professionals met succesvolle organisaties. Om dit einddoel te behalen, stelt het bedrijf hoge eisen aan haar eigen recruiters. Zoals hierboven al aangegeven, hebben alle recruiters veel ervaring in het vakgebied.

Daarnaast geldt bij Match For Talent het motto ‘afspraak is afspraak’. Alle afspraken die met professionals én opdrachtgevers gemaakt worden, worden feilloos nagekomen.

Samenwerken, snel, efficiënt, transparant en verantwoordelijk zijn andere kernwaarden die bij Match For Talent horen. Al deze kernwaarden zijn, volgens het bedrijf zelf, noodzakelijk om het duidelijke einddoel te behalen.

Bekijk ook:
AI en Auteursrecht: efficiëntie en uitdagingen in het digitale tijdperk

Schakel tussen professionals en organisaties

Match For Talent vormt de ideale schakel tussen professionals en organisaties.  Dat is althans het geval in de werelden van retail en e-commerce. Dit zijn de enige twee vakgebieden waar dit recruitment bureau zich mee bezig houdt. Uiteraard brengt deze specialisatie al de nodige voordelen met zich mee.

Door de jaren heen hebben meerdere organisaties zich bij Match For Talent aangesloten. Zij zijn verzekerd van transparantie, van een flinke kostenbesparing en van maatwerk.

Ook voor professionals is het interessant om zich aan te sluiten bij dit recruitment bureau. Het vinden van een geschikte baan is namelijk niet makkelijk, ondanks de flinke hoeveelheid openstaande vacatures. Om een perfecte match te vinden, is toch vaak inbreng van buitenaf nodig. Als professional is het dan erg fijn dat je op de expertise van Match For Talent kunt rekenen.

Wil je je als professional op de juiste manier laten begeleiden? Of ben je naarstig op zoek naar een nieuwe baan? Neem gerust eens contact op met Match For Talent. De recruiters staan graag voor je klaar, kijken graag met je mee en brengen je met de juiste werkgever(s) in contact. Dankzij Match For Talent zet je snel de volgende (succesvolle) stap in je carrière. Check vooral de website van dit recruitment bureau voor meer informatie.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.