Incassobureau in Rotterdam: Bill Incasso 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Incassobureau in Rotterdam: Bill Incasso

In Rotterdam is de bedrijvigheid ongekend groot. Veel bedrijven zijn in of rondom deze plaats gevestigd. Veel bedrijven hebben hier al een flinke groei doorgemaakt. En veel bedrijven lopen tijdens hun groei tegen bepaalde uitdagingen aan.

Eén van deze uitdagingen is het uitblijven van een betaling. Heb je zelf ondervonden dat sommige betalingen wel heel lang uitblijven? Of zit je op dit moment met een openstaande factuur? Dan schakel je Bill Incasso in. Dit is hét incassobureau van Rotterdam.

Ruime ervaring

Al in 2003 werd dit veelzijdige incassobureau opgericht. Het bureau begon relatief klein, maar wist al snel een flinke groei door weten te maken. Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid klanten hedendaags. Het incassobureau heeft al meer dan 10.000 ondernemers met succes geholpen.

Diensten van Bill Incasso

Bij Bill Incasso ben je voor veel diensten aan het juiste adres:

  • Gratis laatste aanmaning versturen. Heb je al de nodige herinneringen naar je klant verstuurd? Kies er dan voor om je laatste aanmaning gratis door Bill Incasso te laten versturen. Zo’n aanmaning, vanuit een gerenommeerd incassobureau, spreekt uiteraard veel meer tot de verbeelding. Grote kans dat je klant nu wel direct besluit om te betalen.
  • No Cure No Pay Incasso. Blijft de betaling vanuit je klant volledig uit? Dan kun je het beste gebruik maken van de No Cure No Pay incasso dienst van Bill Incasso. Bij deze dienst zorgt dit incassobureau ervoor dat je factuur alsnog betaald wordt. Is dat het geval? Dan betaalt de debiteur ook nog de kosten die je gemaakt hebt. Behaalt Bill Incasso onverhoopt niet het gewenste resultaat? Dan betaal je niks.
Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Hoe werkt de No Cure No Pay Incasso?

Wil je graag gebruik maken van deze dienst van Bill Incasso? Dan ga je naar de website van dit incassobureau. Op deze website kun je een account aanmaken en vervolgens onbetaalde rekeningen indienen.

Het incassobureau gaat vervolgens direct voor je aan de slag. Ze nemen contact met je klant op en eisen alsnog de betaling. Blijft de betaling desondanks uit? Dan zet Bill Incasso de vervolgstappen in gang. Uiteindelijk kunnen er twee uitkomsten zijn:

  • De volledige vordering wordt betaald. Je krijgt dan niet alleen het factuurbedrag, maar ook de geïncasseerde rente.
  • De vordering wordt niet betaald. In dat geval hoef je niks te betalen aan Bill Incasso. Juist dat is het voordeel van de No Cure No Pay constructie.

Blijft de betaling echt volledig uit? Dan kun je overwegen om, samen met Bill Incasso, naar de rechtbank te stappen. Dit is volledig op eigen initiatief en is niet verplicht.

Bekijk ook:
Kantoortrends 2024: Flexibel, Duurzaam en Smart

Wanneer Bill Incasso inschakelen?

Bill Incasso schakel je in als de betaling uitblijft. Voordat je dit incassobureau inschakelt, zou je wel zelf al het nodige moeten hebben gedaan.

Zo is het aan te raden om netjes herinneringen en aanmaningen naar je klant te sturen. Mocht het onverhoopt op een rechtszaak uitdraaien, vormen deze herinneringen en aanmaningen je dossier. Je laat hiermee zien dat je er zelf alles aan gedaan hebt.

Voordat je de laatste aanmaning stuurt, schakel je Bill Incasso in. Dit bureau verstuurt de laatste aanmaning voor je naar je klant. Doordat de naam van dit incassobureau op deze aanmaning prijkt, wordt het je klant mogelijk te heet onder zijn/haar voeten. Het gevolg is dat de betaling alsnog voldaan wordt.

Let op: heb je een factuur naar een particulier gestuurd? Dan zijn er bepaalde wettelijke eisen waar je je aan moet houden. Bill Incasso kan je hier meer over vertellen en je op weg helpen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.