De meerwaarde van het digitaliseren en automatiseren voor je bedrijf 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De meerwaarde van het digitaliseren en automatiseren voor je bedrijf

Wat is de meerwaarde van het digitaliseren en automatiseren voor je bedrijf? In dit artikel leggen we uit hoe je dit kan bewerkstelligen met de urenregistratie en de personeelsplanning, en wat hier de voordelen van zijn. Zo wordt het runnen van je bedrijf een stuk makkelijker!

Urenregistratie

Het digitaliseren en automatiseren van je urenregistratie kan zeer voordelig uitpakken voor je bedrijf. Een urenregistratie waarbij je weinig hoeft te doen, klinkt misschien als een sprookje, maar het kan echt! Digitale urenregistratie kan je bijvoorbeeld regelen met de software van OutSmart, en dat levert de volgende voordelen op:

 • Werkbonnen raak je niet meer kwijt. Het wil nog wel eens gebeuren dat papieren werkbonnen kwijt raken. Super onhandig, maar wat doe je eraan? Een simpele oplossing is de digitale urenregistratie; die kan je niet één, twee, drie verliezen. En zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je werkbon. Daarnaast scheelt het ook nog een beetje papier, en dat is goed voor het milieu! Ben je ook nog een beetje groen bezig, en dat mag best anno 2021.
 • Urenregistratie neemt minder tijd in beslag. Door de digitalisering en automatisering van de urenregistratie ben je hier sneller mee klaar. Dit levert extra tijd op en die kan je altijd beter besteden. Degene die verantwoordelijk is voor de urenregistratie kan de extra tijd op een andere manier nuttig besteden, en dat is natuurlijk nooit verkeerd. De urenregistratie is daarnaast meestal nooit het leukste onderdeel van het werk, dus hoe sneller het gedaan is, des te beter dat uitpakt voor het humeur.
 • Uniforme urenregistratie. Met een gedigitaliseerde urenregistratie zorg je ervoor dat alle werknemers het automatisch op dezelfde manier doet. Dat maakt het bijhouden en controleren van de uren een stuk makkelijker en efficiënter.
 • Altijd up-to-date. Met een digitale urenregistratie loop je nooit meer achter de feiten aan, want hierdoor is je data altijd actueel. Zo weet je met een paar klikken op je app meteen wat de huidige stand van zaken is. Altijd handig, toch?
 • Simpel te gebruiken. De software van OutSmart is simpel te gebruiken. De digitale urenregistratie app heeft duidelijke functies, zonder vage bijkomstigheden. Door feedback van echte gebruikers wordt de app verder ontwikkeld, zodat de app precies wordt afgesteld op de behoeften van de klant.
Bekijk ook:
Top 5 robotstofzuigers met dweilfunctie

De meerwaarde van het digitaliseren en automatiseren voor je bedrijf 14

Personeelsplanning

Met het digitaliseren van de urenregistratie kan je dus veel bereiken, maar ook de personeelsplanning kan je op deze manier vereenvoudigen. Met behulp van de software van OutSmart kan je de personeelsplanning op een efficiëntere en overzichtelijke manier doen. Dat werkt op de volgende manier en geeft de volgende voordelen:

 • De planner maakt een werkrooster en zorgt ervoor dat de order worden gekoppeld aan werknemers.
 • Werknemers kunnen hun werkrooster via een app inzien, en hebben dus altijd toegang tot hun planning.
 • Als het werkrooster wordt veranderd, dan krijgen werknemers een pushmelding op hun telefoon om hun hiervan op de hoogte te stellen. Zo kan je op het laatste moment nog veranderingen doorsturen, zonder dat dit chaos oplevert.
 • De urenregistratie gaat automatisch. Het werkrooster wordt namelijk in een app geregeld en zodra deze uren achter de rug zijn worden ze automatisch geregistreerd.
 • De app werkt online en offline, dus je hebt niet altijd internet nodig voor het gebruik. De app kan je offline gebruiken, en deze krijgt automatisch updates als er weer verbinding met het internet is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken voor een eventuele slechte verbinding onderweg.
 • De app heeft ook een realtime tracker. Hierdoor kan je op een kaart precies bijhouden waar alle werknemers zijn. Zo kan je zien of werknemers sneller klaar zijn, of juist meer tijd nodig hebben voor hun werk. Als roostermaker kan je hier weer op inspelen, en dat bevordert de bedrijfsresultaten!
Bekijk ook:
IT-bedrijf Smartshore succesvol dankzij comfortabeler leven Indiase collega’s

Al met al is het digitaliseren en automatiseren van je bedrijf dus helemaal geen slecht idee. Het runnen van je bedrijf kan hierdoor een stuk eenvoudiger worden. Heb je interesse gekregen in een digitale urenregistratie of personeelsplanning? Dan kan je bij OutSmart deze software 30 dagen gratis proberen. Wie weet is het precies wat je bedrijf nodig heeft!

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.