De beste webwinkel software voor jouw branche 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De beste webwinkel software voor jouw branche

Je bent erover uit, je gaat een webwinkel beginnen. Maar hoe pak je dat aan? Als eerste is het belangrijk dat je de juiste webshop software tot jouw beschikking hebt. Daarom is het belangrijk dat je jezelf verdiept in de verschillende mogelijkheden. Zet jouw wensen en eisen voor de software op een rijtje. Als je dat hebt gedaan dan kan je verschillende webwinkel software vergelijken met elkaar, zodat je de beste keuze voor jouw online shop kunt bepalen.

Het is onmogelijk om te zeggen: dit is de beste webwinkel software voor jou. Waarom? Elke webshop is anders en per marktonderdeel, doelstelling en strategie zijn er verschillende webshop pakketten die het beste voor jou kunnen zijn. Daarom is het ook zo belangrijk dat je jezelf gaat verdiepen in de verschillende webwinkel software.

De verschillende webshop software pakketten

Denk goed na over welk webshop software pakket je gaat kiezen. Als de webwinkel eenmaal online staat dan kan het een hele klus zijn om over te stappen. Dat is vaak tijdrovend en zeker niet nodig. Hieronder vind je alvast wat meer informatie over een aantal webshop software pakketten

Bekijk ook:
AI en Auteursrecht: efficiëntie en uitdagingen in het digitale tijdperk

Lightspeed

Lightspeed heeft software voor het midden- en kleinbedrijf met grote ambities. Voorraadbeheer, service, rapporten, personeel en klantrelaties – beheer alles binnen één systeem. Je bouwt een mooie converterende webshop, ook wanneer je geen technische vaardigheden hebt. Qua zoekmachine optimalisatie scoort Lightspeed ook erg goed.

JouwWeb

JouwWeb is de meest eenvoudige en betaalbare webshop software. Vrij eenvoudig zet je een webshop op met een gratis proefperiode. Je kan de shop gemakkelijk koppelen met alle bekende betaal- en verzendmethodes.

WooCommerce

Wanneer je de voorkeur geeft aan WordPress dan is WooCommerce een professionele plug-in die je kan gebruiken als webshop software. Het is één van de populaire webshop systemen in de wereld. Het is erg gebruiksvriendelijk en op het gebied van SEO kan je ook uitstekend optimaliseren.

Shopify

Shopify is wereldwijd bezig om één van de grotere spelers te worden. Met Shopify kunnen zowel beginners als gevorderden makkelijk een webshop bouwen zonder te hoeven coderen of programmeren. Met het overzichtelijke CMS wordt het nog eenvoudiger om een professionele webshop te bouwen.

Bekijk ook:
Optimaliseer jouw netwerkervaring: Het belang van visitekaartjes met QR code

MijnWebwinkel

Mijnwebwinkel werkt prettig omdat je net als CCV Shop en Mijn Web Winkel geen ervaring hoeft te hebben met het bouwen van websites. Startkosten zijn laag. Er zijn drie verschillende pakketten beschikbaar: Mijnwebwinkel Go, PRO en PREMIUM.

Sparren met andere webshop eigenaren en specialisten over welke webwinkel software het beste is? Kijk dan eens bij Webwinkelcommunity.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.