Scriptie printen: dat kan beter! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Scriptie printen: dat kan beter!

Het woord uitspreken is voor velen al lastig, laat staan hoe de uiteindelijke, tijdrovende periode, die ‘de scriptie’ heet, er aan toe gaat. Waar de een met plezier door de scriptieperiode vliegt, zal de ander het een stuk zwaarder vinden. Om dat felbegeerde papiertje in ontvangst te kunnen nemen, kun je het voor jezelf beter zo leuk mogelijk maken. Studentendrukwerk draagt er daarom zorg voor dat jouw scriptie er mooier en professioneler uitziet dan die van elke andere medestudent en dat jij de zorgen om je scriptie vanaf het moment van drukken los kunt laten. Met enkele eenvoudige en snelle stappen lever je al een professioneel boekwerk in. Lever online je scriptie aan en je ontvangt deze binnen no-time thuis op je deurmat.

Boekwerk

Even ‘gemakkelijk’ een perforator en snelhechter uit de bureaulade halen is geen optie meer met de diverse afwerkingen en papieropties die Studentendrukwerk te bieden heeft. Je bent bijna klaar met je studie, sluit het af met een knaller. Laat je scriptie inbinden met de soft- of hardcover inbindmethode om een echt boekwerk in te leveren. De softcover variant heeft een stevige, flexibele omslag en is een voordelige optie om jouw scriptie er toch professioneel uit te laten zien.

Bekijk ook:
Trendsetters in marketing: hoe blijf je relevant?

Scriptie printen: dat kan beter! 15

Stijlvolle scriptie

Nét dat beetje extra doe je met een hardcover boek die duurzaam wordt ingebonden in een harde, stevige kaft. Tevens kun je ook kiezen voor de exclusieve afwerkingen, bedrukt kunstleer of linnen, voor de kaft bij de hardcover bindwijze. Deze stijlvolle afwerkingen geven je scriptie een zeer luxe uitstraling. Voor beide opties wordt door middel van de nieuwste Kodak Nexfinity persen voor optimale drukkwaliteit gezorgt.

Overige afwerkingsmogelijkheden

Naast de soft- en hardcover mogelijkheden die hierboven zijn beschreven biedt Studentendrukwerk ook varianten aan met een stevige spiraalbinding. Bij een Wire-O of spiraalbinding wordt het papier ingebonden door middel van een kwalitatief, sterke metalen ringband. Houd je het liever iets voordeliger? Jouw scriptie kan ook als geniet boekje worden gemaakt en hiervoor geldt desalniettemin dat het er nog steeds zeer netjes uitziet. Je kunt daarnaast ook nog eens kiezen uit twee verschillende papiersoorten, namelijk: helder wit en ongestreken mat (Motif Premium) of half glanzend wit papier.

Bekijk ook:
Unieke verzendverpakkingen: Dit zijn de nieuwste trends voor webshops in 2024

Scriptie printen: dat kan beter! 16

Maak het jezelf gemakkelijk

Je kunt gemakkelijk en snel jouw product samenstellen. Upload jouw scriptie als Word of PDF bestand in de online besteltool. Kies de gewenste opties en bekijk eerst je digitale voorbeeld om te bekijken hoe jouw scriptie er exact uit komt te zien. Een paar klikken en jouw scriptie ligt binnen no-time op je deurmat. Laat docenten en beoordelaars versteld staan en kies voor de bazen in scripties: supersnel, makkelijk, goedkoop én professioneel!

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.