6 super handige apps voor ondernemers 12
Saved Read later
Deel dit bericht

6 super handige apps voor ondernemers

Als ondernemer heb je het vaak gigantisch druk en soms heb je weken waarin je 50-60 uur werkt. Het is alles behalve een nine-to-five job. Je bent bezig met alle aspecteren van je bedrijf, van het regelen van de marketing tot de planning en de administratie. Daarom is het wel fijn als je het jezelf wat makkelijker kan maken. Gelukkig hebben we tegenwoordig smartphones met super handige apps die dit mogelijk maken. Speciaal voor jou hier zes handige apps die je het als ondernemer wat gemakkelijker maken.

Deze zes apps maken jouw leven als ondernemer makkelijker

1. Hootsuite 

Hootsuite is een programma waar je al je social media kanalen kan samenvoegen, zoals Facebook, Twitter en Instagram. In dit programma kan je de interactie op alle kanalen via één plek beheren. Je kan berichten inplannen, hoeft niet de verschillende apps te openen en ook kan je de huidige gesprekken op het internet volgen.

2.  Lastpass 

Vanuit één plek al je wachtwoorden beheren. Sla ze veilig op in Lastpass en de volgende keer wordt je wachtwoord automatisch ingevuld. Lastpass werkt voor het web en voor mobiel. Nooit je meer je wachtwoord vergeten, klinkt dat niet ideaal?

Bekijk ook:
Trendsetters in marketing: hoe blijf je relevant?

3. Trello

Trello is de app om een overzichtelijke planning te maken. Je kan al je documenten erin opslaan en communiceren over elke taak met je collega’s. Trello is een gebruiksvriendelijke projectmanagement tool. Je kan het zien als een soort online prikbord. Het programma is bovendien gratis en is te gebruiken op je mobiel en gewoon op je laptop.

4.  TellowTime

TellowTime is een idee van Tellow, speciaal voor de ZZP’er en ondernemer. Je kan in deze app gemakkelijk je uren bijhouden per dag en dit koppelen aan tarief. Uren die niet facturabel zijn kan je ook in de app plaatsen. Zo creëer je een gemakkelijk overzicht van de gewerkte uren die je per dag en week hebt gedaan. De uren kan je tijdens het invullen koppelen aan een opdrachtgever/klant en eventueel een taaak.

5. Evernote

Hier moet je even een notitie van maken. Ben jij zo iemand die hem kwijt gaat raken of ben jij iemand die niks met je aantekeningen doet? Dan is Evernote de app voor jou. Evernote is namelijk een modern notitieboekje. Je kan hier simpele notities en foto’s maken, maar je kan er ook artikelen van het internet en opmerkingen in opslaan. Alles wordt in de cloud opgeslagen dus je kan altijd bij je notities en je raakt ze nooit meer kwijt.

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

6. Blinkist

Lees je graag, maar heb je weinig tijd? Dan is Blinkist de oplossing. Je leest hier een samenvatting van een boek. Hiermee investeer je slechts 15 minuten van je tijd. Zo weet je snel waar het boek over gaat, inclusief de belangrijkste lessen en tips. Vind je het boek interessant? Dan kan je overgaan tot het aanschaffen van het boek.

6 super handige apps voor ondernemers 14

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.