grappige apps
Saved Read later
Deel dit bericht

De 8 grappigste apps ooit ontwikkeld

Onze telefoon staat vol met apps. We houden bij hoeveel rondjes we hebben gelopen als we gaan sporten, houden bij wat we hebben bespaart door het stoppen met roken, we doen onze bankzaken, lezen de krant, zoeken de ideale partner en vinden de heerlijkste recepten, dit allemaal met de apps op onze mobiel. Maar er bestaan nog veel meer apps. Hieronder lees je over de 8 gekste apps ooit ontwikkeld.

De tongzoen app

Als je twijfelt aan je tongrol kwaliteiten dan is deze app ideaal. De makers van deze app beweren dat ze een ‘kus analyse’ kunnen maken door te tongzoenen met je mobiele telefoon. Uit deze tongzoen app rolt dan een conclusie; je bent goed of slecht. Doe dit vooral op straat, of bij je ouders thuis tijdens een verjaardag, lachen. Deze app heet ‘iFrenchKiss’.

IFart

Vroeger had je een ouderwets scheetkussen dat je bij je opa op de fauteuil neerlegde, waarna de hele familie bulderde van het lachen. Er is nu een digitale versie. IFart, de naam zegt eigenlijk al genoeg. Druk op het rode knopje en ga stuk om de reacties. Je kunt kiezen uit meerdere scheetgeluiden, voor ieder wat wils. En het leuke is, na een tijdje vallen die echte scheten van jou niet meer op.

Bekijk ook:
Praten met politici en filosofen via Ai-technologie kan via deze website

Ik slaap, now

Heb je altijd geld willen doneren aan het goede doel? Dan is dit een creatieve manier. Als je op de snooze knop drukt dan schenk je 0,25 cent aan een goed doel. Dus als je met je slaperige kop na een tijd de krant leest en ziet dat de zeehonden op Texel in Armani joggingpakken liggen te zonnebaden dan heeft jouw luie gedrag toch nog iets goeds opgeleverd.

Bubbeltjesplastic

De 8 grappigste apps ooit ontwikkeld 14

Als je een geestelijk orgasme krijgt van het knappende geluid van bubbeltjesplastic dan is deze app onmisbaar op je telefoon. Je bespaart een hoop geld door deze app te downloaden, je hoeft namelijk geen breekbare spullen meer te bestellen om aan dit spul te komen. Open de app, doe je ogen dicht, druk op de bubbeltjes en je bereikt walhalla.

iBeer

De 8 grappigste apps ooit ontwikkeld 15

Met deze app lijkt het net alsof je een halve liter bier uit je mobiele telefoon drinkt. Compleet nutteloos, maar leuk als je een kind van vier voor de gek wilt houden. Hoeveel het maken van deze app heeft gekost weten we niet, maar je kunt er vast een rondje in de kroeg van geven, met echt bier. Maar iBeer is een goed alternatief voor geheelonthouders, dat dan weer wel.

Bekijk ook:
Top 5 robotstofzuigers met dweilfunctie

Cuddlr

Deze app is voor knuffelaars. Vreemd en een beetje eng is het wel, maar dat terzijde. Met deze app kun je mensen in de buurt vinden om mee te knuffelen. Je geeft je locatie prijs, komt in contact met een andere Cuddlr gebruiker en dan spreek je af om, ja.. te knuffelen. Spreek wel op een openbare plek af, want straks wordt je nog doodgeknuffeld..

Carr Matey

Ken je dat? Je gaat naar een festival, je parkeert op een immens parkeerterrein en naderhand kun je de auto niet meer vinden? Er zijn mensen die daar een app voor hebben ontwikkeld. Car matey vertelt jou (met een piratenstem, erg leuk en zo) waar jij de auto hebt gelaten! Op deze manier raak je nooit verdwaald in de woeste zee der auto’s.

Places i’ve pooped

De 8 grappigste apps ooit ontwikkeld 16

De naam zegt genoeg. Met deze app markeer je de plaatsen waar je een lekkere bruine splinter uit je rug hebt gedrukt. Na het downloaden van deze app kun je jouw eigen shit downloaden in een openbare gelegenheid en de plek markeren in deze app. Deze moet zeker op je bucketlist.

Ken jij grappige of bizarre apps als aanvulling?

Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

One Comment

  1. Pieter Post Reply

    Serieus, zijn dit de grappigste apps ooit ontwikkeld? Moet wel een hele lange sollicitatie procedure geweest zijn om zo’n kenner te kunnen vinden die deze grappige apps gevonden heeft.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.