De voordelen van een schutting in de tuin 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De voordelen van een schutting in de tuin

Een schutting plaatsen heeft meerdere voordelen. Goed contact met de buren en de straat is leuk, maar een tuin met rust en privacy is ook wat waard. Je creëert op deze manier een eigen leefomgeving waar nieuwsgierige mensen niet zo maar naar binnen kunnen kijken. Zo kan je ook nog eens ongestoord zonnen in de tuin, je kinderen veilig buiten laten of ongestoord in de jacuzzi zitten als je die hebt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een schutting en er zijn diverse designs. Een schutting kopen geeft je daarom eindeloos veel opties. Van straks en modern tot klassiek en sierlijk. Verticale planken of horizontale plakken. De keuze is aan jou.

Een schutting met de buren kopen

Een schutting samen met je buren kopen heeft ook meerdere voordelen. Niet alleen bespaard het op de kosten, maar het kan ook een onderlinge band creëren. Waarom? Je bent samen in overleg over de juiste keuze voor jullie tuin. Wellicht willen jullie er samen een kijkgaatje in om met elkaar te kunnen praten. Wellicht heb je zo’n goede band met je buren dat je een lage schutting plaatst. Dat is natuurlijk ook mogelijk of een schutting die van hoog naar laag afloopt. Een goede buur is beter dan een verre vriend zeggen ze. Dus waarom niet samen wat tijd investeren in het creëren van een prachtige tuin.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

De populairste type schuttingen

Schuttingen bieden heel veel mogelijkheden om jouw tuin of erf op een mooie en natuurlijke manier af te scheiden. Ze zijn bestemd tegen weersinvloeden en hebben vaak een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Wel even goed om over het ontwerp na te denken dus. Een tijdloos model is hier wel van toepassing of je wilt elke 2-3 jaar je tuin veranderen. Dan is het een ander verhaal!

Dit zijn de populairste type schuttingen:

  • De houten schutting
  • De hout beton schutting
  • De bamboe schutting

Als je het hekwerk daarna helemaal goed wilt afronden dan kan je deze aankleden met accessoires en planten.

Bron: hekwerkonline.nl

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.