Zien: Test met Japanse vliegende auto 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Zien: Test met Japanse vliegende auto

Het klinkt een beetje futuristisch, maar in Japan hebben ze een vliegende “auto” gemaakt. Het project bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase, maar ze zijn ver genoeg om een werkend prototype te testen. En dat ziet er best gaaf uit!

In de video is te zien hoe de Japanse vliegende auto – met bestuurder – een korte tijd laag boven de grond zweeft. Dit gebeurt in een grote gecontroleerde testruimte in Japan. Na een paar minuten in de lucht landt het voertuig weer succesvol, en dat betekent een geslaagde test. Het succes wordt beantwoord met applaus van de toeschouwers.

Wereldwijd werken er meerdere bedrijven en landen aan een vliegende auto, maar het Japanse bedrijf SkyDrive laat met deze test zien dat zij een van de voorlopers zijn op dit moment. Het bijzondere van deze test is namelijk dat de auto kan succesvol kan vliegen met een persoon erin. Dat is nog bijna niet voorgekomen, aldus de CEO van SkyDrive.

Bekijk ook:
Hoe kan je snel een rijbewijs halen om op vakantie te gaan?

Het bedrijf hoopt dat de vliegende auto over enkele jaren op de markt kan verschijnen, maar totdat het zover is moet er nog veel gebeuren. Zo kan de auto nu maar enkele minuten vliegen en lijkt het vervoersmiddel ook nog niet zo veilig voor omstanders. Met wat meer tijd zullen die problemen waarschijnlijk wel worden opgelost. Dus wie weet reizen we in de nabije toekomst ook met een vliegende auto.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.