in ,

Zien: Test met Japanse vliegende auto

Is dit de “auto” van de toekomst?

Het klinkt een beetje futuristisch, maar in Japan hebben ze een vliegende “auto” gemaakt. Het project bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase, maar ze zijn ver genoeg om een werkend prototype te testen. En dat ziet er best gaaf uit!

In de video is te zien hoe de Japanse vliegende auto – met bestuurder – een korte tijd laag boven de grond zweeft. Dit gebeurt in een grote gecontroleerde testruimte in Japan. Na een paar minuten in de lucht landt het voertuig weer succesvol, en dat betekent een geslaagde test. Het succes wordt beantwoord met applaus van de toeschouwers.

Wereldwijd werken er meerdere bedrijven en landen aan een vliegende auto, maar het Japanse bedrijf SkyDrive laat met deze test zien dat zij een van de voorlopers zijn op dit moment. Het bijzondere van deze test is namelijk dat de auto kan succesvol kan vliegen met een persoon erin. Dat is nog bijna niet voorgekomen, aldus de CEO van SkyDrive.

Het bedrijf hoopt dat de vliegende auto over enkele jaren op de markt kan verschijnen, maar totdat het zover is moet er nog veel gebeuren. Zo kan de auto nu maar enkele minuten vliegen en lijkt het vervoersmiddel ook nog niet zo veilig voor omstanders. Met wat meer tijd zullen die problemen waarschijnlijk wel worden opgelost. Dus wie weet reizen we in de nabije toekomst ook met een vliegende auto.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ed sheeran vader

Ed Sheeran vader geworden

Gewrichtspijn, een natuurlijke oplossing?