Nieuw programma op RTL 4: De Verraders 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuw programma op RTL 4: De Verraders

Vanaf zaterdag 13 maart start op RTL 4 De Verraders. Het spelprogramma belooft een meeslepend avontuur te worden, boordevol met verraad, leugens en manipulatie. 

Vorige week zaterdag was de finale van Wie is de Mol?, maar fans hoeven niet te treuren. RTL 4 komt namelijk met de perfecte opvolger op de zaterdagavond in de vorm van De Verraders. In het programma gaan achttien bekende deelnemers in een Limburgs kasteel op zoek naar de drie verraders in hun midden. Weten de kandidaten de verraders op tijd te ontdekken? Of winnen de drie snode saboteurs voordat ze worden ontmaskerd?

Het ontmaskeren van de verraders zal voor de kijkers overigens geen probleem worden. Want, in tegenstelling tot Wie is de Mol? weten de kijkers vanaf het begin wie de verraders zijn. Zo kan iedereen precies zien welke drie bekende Nederlanders de rest voor de gek houden. Een leuke twist, waarmee het programma zich differentieert van WIDM.

Deelnemers van De Verraders

RTL 4 heeft heel wat interessante kandidaten aangetrokken voor het eerste seizoen van De Verraders. Deze bekende Nederlanders doen mee:

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Holly Mae Brood

Holly Mae Brood is een actrice en speelde onder meer rollen in Meisje van Plezier en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Jörgen Raymann

Jörgen Raymann is een presentator en cabaretier en is bekend van The Comody Factory en Zo:Raymann.

Loek Peters

Loek Peters is een acteur en is onder meer bekend voor zijn rollen in Penoza en Achtste-groepers huilen niet.

Loiza Lamers

Loiza Lamers is een model en is tevens bekend als winnares van Holland's Next Top Model.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is een zangeres die bekend werd door haar deelnames aan Bloed, Zweet & Tranen en The Voice of Holland.

Sinan Can

Sinan Can is een journalist en programmamaker. Can deed eerder ook mee aan Wie is de Mol?, maar wist toen niet de finale te halen.

Abby Hoes

Abby Hoes is een actrice die je onder meer kan kennen van Verliefd op Cuba, Nena en Petticoat.

Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven is een basketballer die uitkomt voor het nationale team.

Diederik Jekel

Diederik Jekel is een wetenschapsjournalist en presentator. Hij heeft ook meegedaan aan Wie is de Mol?, maar wist toen de saboteur niet te ontmaskeren.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is een actrice model en presentatrice. Ze was vroeger te zien in SpangaS, en stond onlangs nog centraal in haar eigen programma De Bachelorette.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Kim Lammers

Kim Lammers is een voormalig hockey international. Zij speelde tot 2014 voor de Nederlandse vrouwenploeg en won in 2012 goud op de Olympische spelen

Steven Kazàn

Steven Kazàn is een goochelaar en tevens de zoon van de bekende illusionist Hans Kazàn.

Kees Boot

Kees Boot is acteur en ken je wellicht van bekende Nederlandse films zoals Moordwijven, Sint of Prooi.

Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen is een operazangeres en comédienne. Daarnaast wist ze ook ooit derde te worden in De Slimste Mens.

Edson da Graça

Edson da Graça is een televisiepresentator, en presenteerde onder meer Willem Wever. Daarnaast is Wever straks ook te zien in het controversiële programma Gewoon Bloot.

Daan Nieber

Daan Nieber is een televisiepresentator en televisiemaker. Nieber is onder meer bekend van PowNed en hij werd derde bij de quiz De Slimste Mens.

Barbara Sloesen

Barbara Sloesen is een Nederlandse actrice en speelde onder meer in Verliefd op Cuba en Goede Tijden, Slechte Tijden. Wie is de Mol? kijkers zullen haar “film” moeder ook goed kennen, want dat is namelijk Renée Fokker.

Gertjan Verbeek

Gertjan Verbeek is een voormalig voetballer en voetbaltrainer. In Nederland was Verbeek onder meer de coach van Feyenoord, AZ en Heracles Almelo.

De Verraders gaat op zaterdagavond 13 maart van start op RTL 4. Het spelprogramma zal acht weken lang op televisie verschijnen. Ga jij kijken?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.