Video: Grappige en bizarre kapsels

0 Shares

Sommige mensen lopen echt met de meest bijzondere kapsels over straat. In de bovenstaande video is een compilatie gemaakt van de meest grappig en bizarre kapsels. Zou jij ooit zoiets met je haar laten doen?

Sommige mensen maken graag een statement en dat kan dus ook met je haar. Nee, dan hebben we het niet over een leuke pony, woeste krullen of een bijzonder kleurtje. Het kan namelijk nog veel creatiever, zoals je kan zien in de video.

Bekijk ook:
Grappige dierenfilmpjes in de dierentuin; kan jij kijken zonder te lachen?

Wat denk je bijvoorbeeld van een kapsel in de vorm van een dier. Spinnen, hagedissen, paarden, muizen en zelfs een kalfje, het kan allemaal als je maar een creatieve kapper hebt. Hoe laat je iemand weten wat je favoriete eten is? Dat is ook heel simpel! Je beeldt het uit met je haar. Zo zie je in de video een kapsel in de vorm van een tomaat en een ananas. Heb je een favoriete sport? Ook dat is geen probleem meer tegenwoordig. Met flink wat knipwerk, een beetje verf en soms een accessoire kom je ook al een heel eind. Misschien is dat wel de haartrend voor Oranjefans van deze zomer? Een kapsel in de vorm van een oranje voetbal? Dat ziet er vast mooi uit…

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

459
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.