Video: Grappige en bizarre kapsels 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Grappige en bizarre kapsels

Sommige mensen lopen echt met de meest bijzondere kapsels over straat. In de bovenstaande video is een compilatie gemaakt van de meest grappig en bizarre kapsels. Zou jij ooit zoiets met je haar laten doen?

Sommige mensen maken graag een statement en dat kan dus ook met je haar. Nee, dan hebben we het niet over een leuke pony, woeste krullen of een bijzonder kleurtje. Het kan namelijk nog veel creatiever, zoals je kan zien in de video.

Bekijk ook:
Grappige dierenfilmpjes in de dierentuin; kan jij kijken zonder te lachen?

Wat denk je bijvoorbeeld van een kapsel in de vorm van een dier. Spinnen, hagedissen, paarden, muizen en zelfs een kalfje, het kan allemaal als je maar een creatieve kapper hebt. Hoe laat je iemand weten wat je favoriete eten is? Dat is ook heel simpel! Je beeldt het uit met je haar. Zo zie je in de video een kapsel in de vorm van een tomaat en een ananas. Heb je een favoriete sport? Ook dat is geen probleem meer tegenwoordig. Met flink wat knipwerk, een beetje verf en soms een accessoire kom je ook al een heel eind. Misschien is dat wel de haartrend voor Oranjefans van deze zomer? Een kapsel in de vorm van een oranje voetbal? Dat ziet er vast mooi uit…

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.