10 bizarre dingen gevonden in het ijs

0 Shares

Als je de vriezer in duikt dan kom je nog weleens een verloren frikadel tegen, of een eenzaam doperwtje in de hoek van de lade. Wat zou het je vertellen als het kon praten? Wat voor geheimen en avonturen zou het prijsgeven? Dat zullen we nooit weten, het zou überhaupt vreemd zijn als je tegen een frikadel zou praten, maar dat terzijde. In deze video zie je veel interessantere dingen die gevonden zijn in het ijs.

10 procent van de aarde is bevroren. Door de opwarming van de aarde smelten de gletsjers en daaronder liggen een hoop bizarre dingen die je niet zou verwachten. Onderzoekers kijken met verbazing naar wat er allemaal tevoorschijn komt. Wat dacht je van een meteoriet? Of een complete mammoet met slagtanden? Misschien vonden ze er ook wel een oeroude eekhoorn dat achter een eikeltje aanzat voordat het bevroor. Dus neem een lekker ijsje, doe een paar warme sloffen aan en geniet van deze 10 bizarre dingen gevonden in het ijs.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: