in ,

LOLLOL OMGOMG NiceNice

10 bizarre dingen gevonden in het ijs

Je krijgt er de rillingen van

Als je de vriezer in duikt dan kom je nog weleens een verloren frikadel tegen, of een eenzaam doperwtje in de hoek van de lade. Wat zou het je vertellen als het kon praten? Wat voor geheimen en avonturen zou het prijsgeven? Dat zullen we nooit weten, het zou überhaupt vreemd zijn als je tegen een frikadel zou praten, maar dat terzijde. In deze video zie je veel interessantere dingen die gevonden zijn in het ijs.

10 procent van de aarde is bevroren. Door de opwarming van de aarde smelten de gletsjers en daaronder liggen een hoop bizarre dingen die je niet zou verwachten. Onderzoekers kijken met verbazing naar wat er allemaal tevoorschijn komt. Wat dacht je van een meteoriet? Of een complete mammoet met slagtanden? Misschien vonden ze er ook wel een oeroude eekhoorn dat achter een eikeltje aanzat voordat het bevroor. Dus neem een lekker ijsje, doe een paar warme sloffen aan en geniet van deze 10 bizarre dingen gevonden in het ijs.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      8 Vragen en antwoorden over de elektrische fiets

      Dit is wat lachen met jouw lichaam doet