Top 10 engste laatste woorden van gevangenen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 engste laatste woorden van gevangenen

Als je tot op de seconde weet wanneer je gaat sterven dan heb je de kans om een zorgvuldig gekozen zin uit te spreken voordat je naar de andere kant toe gaat. Deze vorm van ‘luxe' hebben ter dood veroordeelden bijvoorbeeld. Ze hebben de kans om met een krachtige uitspraak het leven te verlaten. Sommige ter dood veroordeelden hielden de humor erin, anderen probeerden een laatste smeekbede, maar uiteindelijk werden ze allemaal de mond gesnoerd door een elektrische stoel, gaskamer of dodelijke injectie.

In deze video zie je een top 10 van enge uitspraken die veroordeelden deden, vlak voordat ze werden geëxecuteerd. Sommigen zijn ronduit grappig, anderen geven de rillingen over je rug. Hoe dan ook, aan creativiteit geen gebrek, maar goed, ze hebben de tijd om erover na te denken. Always look on the bright side of life ! Kijk, en besteed 10 minuten van jouw kostbare leven aan deze fascinerende video.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 gevaarlijkste gedetineerden ter wereld

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.