in

Top 10 engste laatste woorden van gevangenen

That’s all folks

Als je tot op de seconde weet wanneer je gaat sterven dan heb je de kans om een zorgvuldig gekozen zin uit te spreken voordat je naar de andere kant toe gaat. Deze vorm van ‘luxe’ hebben ter dood veroordeelden bijvoorbeeld. Ze hebben de kans om met een krachtige uitspraak het leven te verlaten. Sommige ter dood veroordeelden hielden de humor erin, anderen probeerden een laatste smeekbede, maar uiteindelijk werden ze allemaal de mond gesnoerd door een elektrische stoel, gaskamer of dodelijke injectie.

In deze video zie je een top 10 van enge uitspraken die veroordeelden deden, vlak voordat ze werden geëxecuteerd. Sommigen zijn ronduit grappig, anderen geven de rillingen over je rug. Hoe dan ook, aan creativiteit geen gebrek, maar goed, ze hebben de tijd om erover na te denken. Always look on the bright side of life ! Kijk, en besteed 10 minuten van jouw kostbare leven aan deze fascinerende video.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de interieurtrends van deze herfst/winter

brabanthallen ontheffing corona

Brabanthallen krijgt uitzondering voor coronamaatregelen