brabanthallen ontheffing corona
Saved Read later
Deel dit bericht

Brabanthallen krijgt uitzondering voor coronamaatregelen

Een woordvoerder van de Brabanthallen heeft laten weten dat zij een ontheffing hebben gekregen van de huidige coronamaatregelen. Waar er nu eigenlijk maar dertig personen samen mogen komen, mogen er in de Brabanthallen zeshonderd personen samenkomen.

Brabanthallen ontheffing coronamaatregelen

Volgens de woordvoerder zijn dat voldoende plekken om gewoon open te kunnen gaan. Op deze manier is het voor de artiesten ook nog te doen en kunnen zij ook gewoon door met hun werk. Tevens zijn de Brabanthallen niet de enige met deze ontheffing. Elders in het land zijn er meer culturele instellingen met een ontheffing, maar die mogen maar 250 bezoekers ontvangen. Eind september had veiligheidsregio Brabant-Noord nog gezegd dat er geen ontheffingen zouden komen, maar daar kwamen zij later nog op terug.

Optredens Brabanthallen

De zaal van de Brabanthallen is coronaproof ingericht. Alle ruimtes zijn extra goed schoongemaakt en er wordt een gezondheidscheck gedaan bij aankomst. Medewerkers die in contact komen met de bezoekers hebben een mondkapje op, en er zijn medewerkers aangewezen om de naleving van de coronaregels in de gaten te houden. Ook zijn er paden opgesteld zodat het publiek niet allemaal door elkaar heen loopt, en zijn er verschillende entrees om de bezoekersstromen te spreiden. Bij alle entrees, toiletten en cateringfaciliteiten staan desinfectie stations en er wordt gebruik gemaakt van verschillende toiletgroepen. Daarnaast zijn de barren, horecapunten en receptiebalies voorzien van plexiglas en kan er alleen nog gepind worden.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.