Dit zijn de interieurtrends van deze herfst/winter 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de interieurtrends van deze herfst/winter

Buiten in je tuin chillen zit er voorlopig even niet meer in, want de temperatuur is nu echt aan het dalen. Het wordt weer kouder, en dus verkassen we weer van buiten naar binnen. En dit betekent dat het weer tijd is om jouw huis even helemaal klaar te maken voor gezellige en lange winteravonden. Om jou hierbij op weg te helpen, zetten wij de interieurtrends van deze herfst en winter op een rijtje. 

Warme kleuren

Zodra het kouder wordt buiten, hebben we behoefte aan warme kleuren in ons interieur. En dat is dan ook deze herfst en winter een echte trend. Aan welke warme kleuren je hierbij kunt denken? Bijvoorbeeld aan bruin, zwart of goud. Deze kleuren zijn bovendien goed te combineren met andere kleuren en geven jouw interieur een echte boost voor de herfst- en wintermaanden. Ook neutrale kleuren doen het altijd goed in deze periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grijs, wit en beige.

Bekijk ook:
Ontdek de veelzijdigheid van stalen plantenbakken

Dit zijn de interieurtrends van deze herfst/winter 17

Mandarijnrood

Felrood in je interieur is misschien net iets té veel. Mandarijnrood daarentegen is de komende periode wel ontzettend populair als we het hebben over interieurtrends. Deze kleur zit net tussen oranje en rood in, en is een superleuke toevoeging in jouw huis. De kleur is daarnaast ook ideaal te combineren met warme en neutrale kleuren. Zien we deze kleur straks ook terug in jouw huiskamer?

Dit zijn de interieurtrends van deze herfst/winter 18

Donker hout

In de herfst- en wintermaanden wil je natuurlijk een echt gezellige sfeer in je huiskamer creëren. En goed nieuws, want dat kan zeker met de interieurtrend van de komende maanden: donker hout. Donker hout geeft een luxe uitstraling, brengt veel warmte met zich mee en is ook een goede match met andere kleuren. En zeker met de kleur mandarijnrood waar we het eerder over gehad hebben!

Duurzaam

In het begin van dit jaar is de nadruk al vaak gelegd op een duurzaam interieur. En dat is tijdens de herfst- en wintermaanden niet anders: duurzaam wonen is een echte trend. Maar wat houdt dit in? Steeds meer mensen kiezen ervoor om items te kopen die duurzaam zijn geproduceerd. Er wordt dus vaker gekozen voor bijvoorbeeld gerecycled materiaal of meubels die tijdloos zijn en daardoor langer meegaan. Ga jij voor een duurzaam interieur de aankomende periode?

Bekijk ook:
Creëer je eigen thuisbioscoop: alles over de trendy cinewall met haard

Natuurlijke materialen

We gaan natuurlijke materialen de komende periode veel zien. Het gaat bij deze trend om het gebruik van natuurlijk materialen. Hierbij kun je denken aan hout, riet, bamboe, linnen en leer. Ook de iets luxere materialen, zoals fluweel, zijn de komende maanden heel populair.

Dit zijn de interieurtrends van deze herfst/winter 19

Kaarsenhouders

Hoewel kaarsenhouders altijd wel populair zijn, is het deze komende maanden een echte interieurtrend. Het is een ontzettend leuke toevoeging aan jouw interieur. Ze zijn dan ook te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Het is helemaal aan jou welke kaarsenhouder je toevoegt aan jouw interieur. Een tip: ze mogen lekker opvallen dit najaar!

Dit zijn de interieurtrends van deze herfst/winter 20

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.