Nieuwe Pokémon games aangekondigd 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe Pokémon games aangekondigd

Nintendo heeft vandaag drie nieuwe Pokémon games aangekondigd. Er komt een totaal nieuwe game die Pokémon Legends: Arceus gaat heten. En er wordt een remake gemaakt van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl! Kortom, de Pokémon gamers hebben weer veel om naar uit te kijken!

Pokémon Legends: Arceus ga je weer op avontuur om Pokémon te vangen. Je moeten wilde Pokémon vangen en bestuderen om zo als eerste je Pokédex vol te krijgen. Klinkt precies zoals we gewend zijn, maar dit spel zal toch net wat anders zijn dan je denkt.

Pokémon Legends: Arceus is namelijk een open world game en speelt zich af ver in het verleden. Je komt als speler terecht in de woeste omgeving van Sinnoh, eeen regio die je misschien kent van Pokémon Diamond en Pearl. Maar nu zijn er nog geen Pokémon trainers of een Pokémon League. Dat is dus net wat anders dan we gewend zijn.

Wel kan je weer kiezen uit drie starter Pokémon, al zijn ook die keuzes wat merkwaardig. Je kan namelijk kiezen uit de gras- en vlieg Pokémon Rowlet, de vuur Pokémon Cyndaquil, en de water Pokémon Oshawott. Dat zijn drie verschillende generaties!

Fans moeten nog even wachten voordat ze Pokémon Legends: Arcues kunnen spelen. De game komt dit jaar namelijk niet meer uit en wordt pas in 2022 verwacht. Pfoe, dat duurt dus nog wel even!

Pokémon Diamond en Pearl remake

Voor fans van de oude Pokémon games is er ook goed nieuws. Want, Nintendo heeft ook een remake aangekondigd van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl. Deze twee spellen kwamen in 2006 uit in Japan, maar worden nu weer in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe versies gaan Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl heten.

Pokémon Diamond en Pearl spelen zich af in de Sinnoh regio, waar je voor het eerste de vierde generatie Pokémon kan vangen. Bij deze generatie Pokémon horen onder meer de starters Turtwig, Chimchar en Piplup, maar ook fan favorites zoals Riolu, Lucario, Garchomp en Giratina.

De remakes van Diamond en Pearl worden aan het eind van dit jaar verwacht. Dus fans hoeven niet al te lang te wachten om deze games te kunnen spelen.

Bekijk ook:
Top 10 populairste Pokémon van 2020

Pokémon Snap

Een andere Pokémon game die binnenkort uitkomt is Pokémon Snap. In het spel ga je op avontuur en bezoek je woestijnen, jungles, eilanden en andere bijzondere gebieden met je camera. Het is de bedoeling dat je bijzondere foto's maakt van de wilde Pokémon.

Pokémon Snap is gebaseerd op het klassieke spel van de Nintendo 64 en verschijnt dit jaar op 30 april.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.