Gordon Ramsay wordt voor gek gezet door zijn dochter 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Gordon Ramsay wordt voor gek gezet door zijn dochter

Tilly Ramsay prankte haar vader en was ook nog eens zo lief om het voorval op te nemen. De beelden zien er hilarisch uit en zijn te zien in de bovenstaande video!

De dochter van Gordon Ramsay haalde onlangs een leuke grap uit met haar vader. In de video is te zien hoe ze zogenaamd een goocheltruc uitvoert. Ze heeft een waterflesje zonder dop vast, met daar bovenop een ongekookt ei. Met wat soepele bewegingen lijkt het net alsof het ei is verdwenen. Chef Ramsay besluit om het waterflesje van dichtbij te inspecteren, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Op dat moment knijpt Tilly namelijk hard in het flesje, waardoor het water vol in het gezicht van Gordon spuit. En daar blijft het niet bij, want het verdwenen ei maakt ook een magische rentree op het hoofd van de chef. Blijkbaar kan Ramsay de humor er wel van inzien, want hij deelde het filmpje op zijn eigen YouTube kanaal.

Bekijk ook:
Video: Scheidsrechter plast in zijn broek op het voetbalveld

Gordon Ramsay is een bekende chef-kok van televisie. Hij is onder meer bekend van de programma's Hell's Kitchen en Hotel Hell. Daarnaast is Ramsay de eigenaar van meerdere restaurants en heeft hij verschillende kookboeken geschreven. Hij is ook de vader van vijf kinderen, en een van zijn dochters is te zien in de bovenstaande video.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.