in ,

Gordon Ramsay wordt voor gek gezet door zijn dochter

Van je familie moet je het hebben!

Tilly Ramsay prankte haar vader en was ook nog eens zo lief om het voorval op te nemen. De beelden zien er hilarisch uit en zijn te zien in de bovenstaande video!

De dochter van Gordon Ramsay haalde onlangs een leuke grap uit met haar vader. In de video is te zien hoe ze zogenaamd een goocheltruc uitvoert. Ze heeft een waterflesje zonder dop vast, met daar bovenop een ongekookt ei. Met wat soepele bewegingen lijkt het net alsof het ei is verdwenen. Chef Ramsay besluit om het waterflesje van dichtbij te inspecteren, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Op dat moment knijpt Tilly namelijk hard in het flesje, waardoor het water vol in het gezicht van Gordon spuit. En daar blijft het niet bij, want het verdwenen ei maakt ook een magische rentree op het hoofd van de chef. Blijkbaar kan Ramsay de humor er wel van inzien, want hij deelde het filmpje op zijn eigen YouTube kanaal.

Bekijk ook:
Video: Scheidsrechter plast in zijn broek op het voetbalveld

Gordon Ramsay is een bekende chef-kok van televisie. Hij is onder meer bekend van de programma’s Hell’s Kitchen en Hotel Hell. Daarnaast is Ramsay de eigenaar van meerdere restaurants en heeft hij verschillende kookboeken geschreven. Hij is ook de vader van vijf kinderen, en een van zijn dochters is te zien in de bovenstaande video.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Poll: Ben je tevreden over de (voorlopige) verkiezingsuitslag?

hotel in de ruimte

Zo ziet het hotel in de ruimte eruit