Eerste trailer horrorfilm: The Seventh Day 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste trailer horrorfilm: The Seventh Day

Er is een nieuwe veelbelovende horrorfilm op komst. Als je een liefhebber van het horrorgenre bent dan mag je The Seventh Day niet missen! De film, met Guy Pearce in de hoofdrol, heeft alles wat jou op het puntje van je stoel laat zitten, of misschien wel erachter. Kijk hier de eerste trailer van deze nieuwe horrorfilm.

Guy Pearce

In deze nieuwe horrorfilm kruipt Guy Pearce in de rol van Father Peter, een befaamde exorcist die zijn missie ervan heeft gemaakt om mensen te bevrijden van het kwaad. Hij besluit om zijn handen ineen te slaan met Daniel Garcia, een onervaren priester. Hij probeert de priester de kneepjes van het vak bij te brengen, maar erg soepel verloopt dat niet. Guy Pearce kennen we van de films Iron man 3 en Bloodshot.

Eigen demonen

De strijd tegen het kwaad gaat niet zonder slag of stoot. Tijdens de training van de jonge priester krijgen ze te maken met hun eigen demonen, die zich niet zomaar gewonnen geven. Ze worden gedwongen om deze demonen onder ogen te zien en het gevecht aan te gaan. Een hels spektakel is het gevolg.

Trailer

Het tweetal stort zich in de hel op aarde en krijgen te maken angstaanjagend kwaad. The Seventh Day is een veelbelovende horrorfilm die niet gemist mag worden. Een releasedatum voor ons land is er nog niet, maar we hebben wel de eerste trailer tot onze beschikking. 

Justin P Lang

The Seventh Day is een film dat geschreven en geregisseerd is door Justin P Lang, bekend van de film The Dark uit 2018. Behalve Guy Pearce spelen ook Robin Bartlett, Hannah Alline en Keith David een rol in de film. 

Bekijk ook:
Ben jij een angsthaas? Bekijk dan meer horrorfilms

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.