in

Koelinstallaties verpleeghuizen Rotterdam en Barendrecht uitgevallen

In Rotterdam zijn er ook mensen onwel geworden

koelinstallatie verpleeghuis uitgevallen

Met deze hitte moeten we zoveel mogelijk verkoeling zoeken, maar bij een verpleeghuis in Rotterdam en Barendrecht was dit vandaag niet mogelijk. De koelinstallaties van de verpleeghuizen waren uitgevallen.

Koelinstallaties verpleeghuizen uitgevallen

Meerdere bewoners zijn onwel geworden door de hitte in de Rotterdamse vestiging. De brandweer meld dat er in Barendrecht geen mensen onwel zijn geworden. Natuurlijk waren er wel op beide locaties ambulancepersoneel aanwezig om extra zorg te bieden waar nodig.
De koelinstallaties zijn uitgevallen omdat het onderdeel op het dak, dat lucht afvoert, oververhit was geraakt.

Brandweer in actie

De brandweer was op beide locaties aanwezig om het dak nat te spuiten. Dit bleek voldoende om de koelinstallaties weer op gang te krijgen. De installaties zullen de komende dagen in de gaten worden gehouden door de aanhoudende hitte. Dat stelt natuurlijk niet uit dat er wel een permanente oplossing gezocht moet worden.

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is hét mode-item van deze zomer


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Geweldige trickshots met kaarten