Deze bekende zangers deden voor de grap mee aan The Voice 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze bekende zangers deden voor de grap mee aan The Voice

In het populaire programma The Voice kunnen onbekende zangers meedoen om meer bekendheid te krijgen, maar soms doen ook hele bekende zangers voor de grap – of voor meer bekendheid – een auditie en dat levert hele leuke beelden op! Die kan je allemaal zien, in de onderstaande video's.

In de onderstaande video zijn meerdere beroemde artiesten te zien die voor de grap mee hebben gedaan met The Voice.

  • Als eerste is Jessie J in The Voice van Australië te zien. De zangeres zingt het liedje I Have Nothing van Whitney Houston. Na een mooie uithaal draaien alle stoelen om en krijgen de coaches te zien dat een echte wereldster op het podium staat. Voor hun natuurlijk een beetje jammer, want de kandidaat van hun dromen bestaat dus niet.
  • Na Jessie J is het de beurt aan Rita Ora. De zangeres deed “auditie” bij The Voice in Duitsland en zong daarbij haar liedje Your Song. Dat was een groot succes, want binnen no time waren ook hier alle stoelen omgedraaid.
  • In de laatste auditie is Jess Glynne te zien met haar liedje I'll Be There. Ze zingt in The Voice van Australië en met een mooie uithaal kreeg ook zij alle stoelen omgedraaid.

De audities kan je hieronder zien:

James Blunt bij The Voice

Het klinkt raar maar het is echt waar; ook James Blunt heeft meegedaan met The Voice. Ofja, wel als grap. De Britse zanger deed auditie bij The Voice in Duitsland en zong daar zijn bekende liedje Goodbye My Lover. Met zijn bekende stemgeluid werd hij al gauw door de coaches herkend, en binnen enkele seconden draaien er stoelen om. Helaas voor de coaches was het toch echt een grap en was het niet de bedoeling dat hij verder ging in het programma.

Bekijk ook:
Quiz: Ken jij alle winnaars van The Voice of Holland?

Mika doet auditie bij The Voice

De coaches van The Voice vragen zich soms ook wel af hoe het nou is om auditie te doen. Dat lijkt ze best spannend, maar een van hen wilde echt weten hoe het voelt om auditie te doen. Bij de Franse The Voice doet coach Mika auditie, nadat hij door zijn mede coaches wordt aangespoord. Mika twijfelt nog een beetje op het begin, maar gaat uiteindelijk toch op het podium achter de piano zitten. De andere coaches spreken dan ook nog af om niet meteen te draaien, en mede daardoor vergeet Mika bijna zijn woorden. Toch zet hij daarna een mooie auditie neer en draaien de coaches alsnog.

Kensington in Polen

Als laatste hebben we ook nog een auditie van een Nederlandse band. Kensington deed namelijk in Polen mee met een talentshow – niet The Voice – en ook dat zag er best leuk uit. De band maakte in Polen een grote indruk met hun nummer War, en tot de teleurstelling van de jury was het optreden geen serieuze auditie.

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.