Video: Nieuwe BMW kan van kleur veranderen

0 Shares

Autofabrikant BWM heeft een bijzondere nieuwe auto gemaakt die van kleur kan veranderen. De speciale BWM kan je in de onderstaande video zien. Zou jij een auto willen die van kleur kan veranderen?

Als je een nieuwe auto koopt moet je met meerdere factoren rekening houden en zo moet je bijvoorbeeld ook een kleur kiezen. Ga je voor wit of zwart? Of kies je toch voor een kleurtje? Dat is soms een moeilijke keuze, maar misschien hoeven we hier ons in de toekomst geen zorgen meer over te maken. BWM heeft namelijk een auto ontwikkeld die van kleur kan veranderen, en die kan je zien in de onderstaande video:

Bekijk ook:
Smaaktest: In welke auto zou je liever rijden?

BWM kan van kleur veranderen

De nieuwe BMW iX is een elektrische auto die van kleur kan veranderen. De buitenkant van de auto is uitgerust met E-ink technologie – die je bijvoorbeeld ook terugvindt in e-readers – en daarmee kan de kleur worden aangepast. Op deze manier kan de auto zwart of wit worden, en het is zelfs mogelijk om ook patronen op de auto te plaatsen.

De nieuwe technologie ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens energiezuinig. Zo kunnen autorijders bijvoorbeeld in de winter met een zwarte auto rijden, om zo de warmte beter vast te houden. En in de zomer is wit een betere keuze, omdat deze kleur het licht goed reflecteert.

Bekijk ook:
Dit waren de populairste autokleuren in 2020

Het duurt nog wel een tijdje voordat auto’s met deze technologie ook op de automarkt verschijnen. Dus je moet nog even geduld hebben op deze bijzondere auto. Zou jij een auto willen hebben die van kleur kan veranderen? Of vind je dit toch overbodige luxe?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

497
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.