Video: Nieuwe BMW kan van kleur veranderen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Nieuwe BMW kan van kleur veranderen

Autofabrikant BWM heeft een bijzondere nieuwe auto gemaakt die van kleur kan veranderen. De speciale BWM kan je in de onderstaande video zien. Zou jij een auto willen die van kleur kan veranderen?

Als je een nieuwe auto koopt moet je met meerdere factoren rekening houden en zo moet je bijvoorbeeld ook een kleur kiezen. Ga je voor wit of zwart? Of kies je toch voor een kleurtje? Dat is soms een moeilijke keuze, maar misschien hoeven we hier ons in de toekomst geen zorgen meer over te maken. BWM heeft namelijk een auto ontwikkeld die van kleur kan veranderen, en die kan je zien in de onderstaande video:

Bekijk ook:
Smaaktest: In welke auto zou je liever rijden?

BWM kan van kleur veranderen

De nieuwe BMW iX is een elektrische auto die van kleur kan veranderen. De buitenkant van de auto is uitgerust met E-ink technologie – die je bijvoorbeeld ook terugvindt in e-readers – en daarmee kan de kleur worden aangepast. Op deze manier kan de auto zwart of wit worden, en het is zelfs mogelijk om ook patronen op de auto te plaatsen.

De nieuwe technologie ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens energiezuinig. Zo kunnen autorijders bijvoorbeeld in de winter met een zwarte auto rijden, om zo de warmte beter vast te houden. En in de zomer is wit een betere keuze, omdat deze kleur het licht goed reflecteert.

Bekijk ook:
Dit waren de populairste autokleuren in 2020

Het duurt nog wel een tijdje voordat auto's met deze technologie ook op de automarkt verschijnen. Dus je moet nog even geduld hebben op deze bijzondere auto. Zou jij een auto willen hebben die van kleur kan veranderen? Of vind je dit toch overbodige luxe?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.