in ,

Top 5 dieren die woorden kunnen zeggen

Ze houden hun bek maar niet!

Dieren zijn net mensen. Ze hebben behoefte aan aandacht, eten, drinken en een spelletje op z’n tijd. Wij kunnen als geen ander communiceren met onze harige schatjes. ‘Wil Fikkie nog een plakje worst? Ja he? Dat lust je wel he? Koetsjie koetsjie, geef mama eens een kusje’ etc etc.

Sommige dieren hebben de intelligentie om daadwerkelijk onze taal te leren. Vooral papegaaien zijn vaak slimmer dan de gemiddelde boerenpummel, ze kunnen praten, rekenen en problemen oplossen. In deze video zie je pratende dieren, toch fijn, een gesprekspartner die je naar zijn mand kan sturen. Sommige dieren zijn zelfs wereldberoemd geworden en traden op in tv-shows. in dit filmpje zie je de top 5 dieren die woorden kunnen zeggen.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Check hier de gloednieuwe Efteling attractie

Liverpool kampioen van Engeland