Capone. De trailer zie je hier! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Capone. De trailer zie je hier!

Al Capone. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met de georganiseerde misdaad. Deze man zorgde tijdens de drooglegging in de jaren 20 van de vorige eeuw voor jouw slaapmutsje. Hij was de held die de mensen een goudgele rakker bezorgde nadat ze kapot thuiskwamen van hun werk. Hij zorgde voor de drank op de verjaardag van je kinderen. Maar laat je niet misleiden door zijn charmante uiterlijk… De man was een meedogenloze misdadiger, een absolute gangster, iemand die jouw vinger afknipt en hem in je neus stopt. Zelfs het personeel op gevangeniseiland Alcatraz sidderden en beefden voor deze klassieke misdadiger. Daarom mocht hij er zijn eigen tapijt, het merk whisky en kleuren op de muren in zijn cel uitkiezen.

Al Capone is een legende, een merk, en er is een verdomd goede film over deze man verschenen. Een film die je gezien moet hebben. Dit is een film die de gangster in jou losmaakt, de film waardoor jij de chihuahua van je vriendin ‘Capone' gaat noemen. Kortom; Trek je trouwpak aan, steek een sigaar op, ga voor de tv zitten en geniet van deze heerlijke misdaadfilm.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.