cilly dartel longkanker
Saved Read later
Deel dit bericht

Presentatrice Cilly Dartell opnieuw getroffen door longkanker

Presentatrice Cilly Dartell, bekend van Hart van Nederland en Shownieuws, heeft opnieuw longkanker. Dat heeft zij dinsdag zelf bekend gemaakt op Instagram. Het is nog te vroeg om te zeggen of de behandeling aanslaat.

Longkanker Cilly Dartell

De presentatrice laat weten dat zij in februari weer is gediagnosticeerd met longkanker. Dit keer zit het helaas in een minder gunstig stadium. Zij volgt nu al een paar maanden chemo/immuunbehandeling, maar het is nog te vroeg om te weten of dit aanslaat of niet. Cilly Dartell laat weten dat ze volop aan het strijden is, maar dat het niet altijd even makkelijk is. Gelukkig heeft zij haar man als steun en toeverlaat, en dat vindt zij natuurlijk superfijn.

Tweede keer longkanker

Dartell ondergaat de behandeling in Florida, daar woont zij op dit moment ook. Wegens de coronacrisis was het niet mogelijk om in Amsterdam behandeld te worden. Het is niet de eerste keer dat de presentatrice de diagnose longkanker heeft gekregen. In 2016 was dit namelijk ook het geval. In 2013 vertelde de presentatrice ook dat zij COPD heeft.

Cilly dartel longkanker

Bron: Instagram/Cilly Dartell

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.