in ,

Presentatrice Cilly Dartell opnieuw getroffen door longkanker

Het is nog te vroeg om te zeggen of de behandeling aanslaat

cilly dartel longkanker

Presentatrice Cilly Dartell, bekend van Hart van Nederland en Shownieuws, heeft opnieuw longkanker. Dat heeft zij dinsdag zelf bekend gemaakt op Instagram. Het is nog te vroeg om te zeggen of de behandeling aanslaat.

Longkanker Cilly Dartell

De presentatrice laat weten dat zij in februari weer is gediagnosticeerd met longkanker. Dit keer zit het helaas in een minder gunstig stadium. Zij volgt nu al een paar maanden chemo/immuunbehandeling, maar het is nog te vroeg om te weten of dit aanslaat of niet. Cilly Dartell laat weten dat ze volop aan het strijden is, maar dat het niet altijd even makkelijk is. Gelukkig heeft zij haar man als steun en toeverlaat, en dat vindt zij natuurlijk superfijn.

Tweede keer longkanker

Dartell ondergaat de behandeling in Florida, daar woont zij op dit moment ook. Wegens de coronacrisis was het niet mogelijk om in Amsterdam behandeld te worden. Het is niet de eerste keer dat de presentatrice de diagnose longkanker heeft gekregen. In 2016 was dit namelijk ook het geval. In 2013 vertelde de presentatrice ook dat zij COPD heeft.

Cilly dartel longkanker
Bron: Instagram/Cilly Dartell

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe ervaar jij het thuiswerken?

Hoe ervaar jij het thuiswerken?

Capone. De trailer zie je hier!