in ,

Arjen Robben weer terug op Nederlandse voetbalvelden

Voetballer Arjen Robben is weer terug

 

Na 18 jaar speelt Arjen Robben weer in het shirt van FC Groningen.

Het was zowel in Nederland als in het buitenland groot nieuws toen Arjen Robben bekend maakte terug te keren in de Eredivisie. De voetballer – die eerder stopte na een zeer succesvolle periode bij FC Bayern München – kon niet zonder zijn favoriete sport. Dus besloot hij terug te keren naar de club van zijn hart: FC Groningen.

View this post on Instagram

Het voelt goed om thuis te zijn!💚

A post shared by Arjen Robben (@arjenrobben) on

Dit weekend was het dan zover. Robben maakte zijn officieuze rentree bij FC Groningen, tijdens een oefenwedstrijd tegen Almere City. De voetballer speelde slechts dertig minuten – dat was vooraf al afgesproken – maar wist in de korte tijd wel te laten zien dat hij het voetballen niet was verleerd. Dat belooft nog wat voor de fans van FC Groningen!

Prijzenkast Arjen Robben

De prijzenkast van Arjen Robben zit bomvol, en daarmee is hij een van de succesvolste Nederlandse voetballers aller tijden. Robben werd met FC Bayern München maar liefst acht keer landskampioen van Duitsland en wist met die club ook een keer de Champions League te winnen. Met Chelsea werd hij twee keer landskampioen van Engeland en in Spanje werd hij een keer kampioen met Real Madrid. Ook in Nederland werd hij kampioen in het shirt van PSV. Misschien dat Robben met FC Groningen zijn indrukwekkende prijzenkast verder kan uitbreiden.

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      4 tips bij het kopen van een opbergkast

      Wat gebeurt er bij een brain freeze?