in

CoolCool NiceNice OMGOMG LOLLOL

Arjen Robben keert terug naar FC Groningen

De 36-jarige aanvaller werkt aan een comeback

Arjen Robben heeft, op de Instagram-pagina van FC Groningen, bekend gemaakt terug te keren naar FC Groningen. Hiermee komt de 36-jarige aanvaller in een bijzonder rijtje met onder andere Dirk Kuyt en Robin van Persie.

Het wordt zwaar

De voormalig Bayern München speler heeft gelijk al aangegeven dat het niet het meest gemakkelijke ooit zal worden. Hij zal er namelijk veel voor moeten doen en laten om weer fit te worden. Wanneer het goed uitpakt zal Arjen Robben vanaf de eerste training voor volgend seizoen bij de club aanwezig zijn. Maar of dit daadwerkelijk gaat lukken weet hij nog niet. Wel belooft de Bedummer aan er alles aan te doen om weer als speler voor FC Groningen uit te komen.

 

Gebruik maken van faciliteiten in München

De NOS kwam er begin deze maand achter dat Robben weer op het trainingsveld van Bayern München stond. Tegenover de verslaggever gaf Robben toen al aan dat het zeker niet een comeback zou worden bij Bayern. Wel gaf hij aan blij te zijn de faciliteiten van de club te mogen blijven gebruiken.

FC Groningen volgend jaar kampioen?

We hebben de laatste jaren bijzondere dingen gezien in de eredivisie. Zeker als het gaat om oud-spelers van een club die op het oude nest terugkomen. Zo werd Feyenoord kampioen in het seizoen dat Dirk Kuyt terugkeerde. Is het aan FC Groningen nu de beurt, met de terugkomst van Arjen Robben? Voormalig FC-Groningen directeur vind het in ieder geval schitterend om de Bedummer weer te mogen zien spelen in Groningen.

Speciale persconferentie

Morgenmiddag, zondag 28 juni, zal er een speciale persconferentie zijn omtrent de komst van Arjen Robben. Waarschijnlijk zullen er tegen die tijd ook meer details bekend gemaakt worden rondom de terugkomst van de oud-international bij zijn oude club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.