Arjen Robben keert terug naar FC Groningen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Arjen Robben keert terug naar FC Groningen

Arjen Robben heeft, op de Instagram-pagina van FC Groningen, bekend gemaakt terug te keren naar FC Groningen. Hiermee komt de 36-jarige aanvaller in een bijzonder rijtje met onder andere Dirk Kuyt en Robin van Persie.

Het wordt zwaar

De voormalig Bayern München speler heeft gelijk al aangegeven dat het niet het meest gemakkelijke ooit zal worden. Hij zal er namelijk veel voor moeten doen en laten om weer fit te worden. Wanneer het goed uitpakt zal Arjen Robben vanaf de eerste training voor volgend seizoen bij de club aanwezig zijn. Maar of dit daadwerkelijk gaat lukken weet hij nog niet. Wel belooft de Bedummer aan er alles aan te doen om weer als speler voor FC Groningen uit te komen.

 

Gebruik maken van faciliteiten in München

De NOS kwam er begin deze maand achter dat Robben weer op het trainingsveld van Bayern München stond. Tegenover de verslaggever gaf Robben toen al aan dat het zeker niet een comeback zou worden bij Bayern. Wel gaf hij aan blij te zijn de faciliteiten van de club te mogen blijven gebruiken.

Bekijk ook:
De nieuwste trends in thuisfitnessapparatuur

FC Groningen volgend jaar kampioen?

We hebben de laatste jaren bijzondere dingen gezien in de eredivisie. Zeker als het gaat om oud-spelers van een club die op het oude nest terugkomen. Zo werd Feyenoord kampioen in het seizoen dat Dirk Kuyt terugkeerde. Is het aan FC Groningen nu de beurt, met de terugkomst van Arjen Robben? Voormalig FC-Groningen directeur vind het in ieder geval schitterend om de Bedummer weer te mogen zien spelen in Groningen.

Speciale persconferentie

Morgenmiddag, zondag 28 juni, zal er een speciale persconferentie zijn omtrent de komst van Arjen Robben. Waarschijnlijk zullen er tegen die tijd ook meer details bekend gemaakt worden rondom de terugkomst van de oud-international bij zijn oude club.

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.