Cryptomunt Ethereum heeft grote toekomst volgens specialisten 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Cryptomunt Ethereum heeft grote toekomst volgens specialisten

De hype rond cryptomcurrencies is allang geen hype meer. De digitale munten hebben een belangrijke plek ingenomen in de wereld van beleggen, maar ook als middel om transacties mee te verzorgen. Van alle munten is Bitcoin de meest bekende. Echte kenners zien echter ook wel veel in een andere cryptomunt, namelijk Ethereum. Verschillende beleggers zijn dan ook al overgestapt naar deze munt die vaak als de tweede keus wordt gezien. De vraag is dan natuurlijk waarom zoveel insiders denken dat deze cryptocoin zoveel toekomst heeft? Daarom duiken we daar op deze plek eens in.

Een goede tweede

Bitcoin staat erom bekend dat sterke prijsstijgingen zo nu en dan gevolgd worden door de nodige verkopen. Platforms zoals Thebitgtapp.com/de zien veel beleggers hun investering in Bitcoin van de hand doen op dat moment. Ze duiken dan vaak met hun geld op een goed alternatief. In dit geval is dat dus Ethereum, de munt die als goede tweede wordt gezien. Dit komt doordat deze cryptomunt net wat stabieler is in de groei, maar er ook gewoon veel vraag naar is. Dat maakt deze digitale valuta net wat interessanter dan veel van de altcoins om in te investeren.

Bekijk ook:
Deze knappe dames zijn gemaakt door kunstmatige intelligentie

Anders dan de andere coins

Ethereum, of de digitale munt Ether, is anders opgezet dan bijvoorbeeld Bitcoin. Ethereum kan je het best zien als een soort waarde-opslag, zo stellen de experts. Het is daarom te vergelijken met goud, maar dan in digitale vorm. Ethereum is daarin het netwerk, dat natuurlijk wel decentraal is. Ether is de eigenlijke coin die op dit netwerk gebruikt wordt. De kosten voor een transactie op het netwerk wordt dus op deze manier betaald. Hoe complexer de contracten en hoe groter het aantal, hoe hoger de waarde van de munt. Daardoor is vooral in de zakenwereld veel enthousiasme hiervoor.

Ook voor andere beleggers

Inmiddels zijn ook andere cryptobeleggers overstag. Het enthousiasme komt vooral voort uit het feit dat er steeds meer nieuwe ontwikkelingen rond het netwerk van Ethereum zijn. Het werken met deze cryptovaluta wordt daardoor steeds interessanter. Zo wordt de schaalbaarheid van het netwerk bijvoorbeeld steeds beter. De werking wordt ook duurzamer. Dit is immers ook een belangrijke discussie die woedt. Het minen zoals bij bitcoin nodig is, kost wel heel veel energie en Ethereum probeert daar voor het eigen netwerk iets aan te doen. Echte kenners voorzien dat dit veel mensen gaat overtuigen van de mogelijkheden.

Bekijk ook:
SpaceX: dit is de waarde van het ruimtevaartbedrijf van Elon Musk

Gemakkelijk in te investeren

Eén ding blijft wel hetzelfde als je van de ene cryptomunt overstapt op de andere. Het is namelijk altijd zo dat je er gemakkelijk in kunt investeren. Dat is het geval voor bitcoin, maar dat geldt net zo goed voor ether. In alle gevallen is het dus slim om te bekijken wat je op het netwerk kunt en of dit voor jou een aantrekkelijke optie is. Je kunt er dan vervolgens zelf een bedrag op inzetten en ermee aan de slag gaan. Op een goed handelsplatform kan je al snel het nodige bereiken en beginnen met goed verdienen.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.